Flupec

Str. Zidului Nr. 3
Despre companie

Flupec

 

Societatea Flupec, avand sediul in Sibiu, a luat fiinta in anul 1996 activand in domeniul actionarilor hidraulice si pneumatice. Inca de la inceput am dorit sa oferim clientilor nostri produse de calitate, importate de la furnizori cu un renume pe piata din domeniu. Ne-am facut remarcati prin profesionalism si promtitudine, oferind suport tehnic pentru alegerea componentelor potrivite.

De-a lungul timpului ne-am dezvoltat, am inceput integrarea pieselor in subsisteme fabricate in cadrul societatii, iar mai tarziu integrarea sistemelor in instalatii complete. Astfel am reusit sa oferim clientilor nostri dispozitive si utilaje "la cheie" in domeniul actionarilor hidraulice si pneumatice.

Printre produsele oferite putem aminti sisteme de pompare, valve, cilindri hidraulici, diferite tipuri de garnituri pentru etansari, grupuri de preparare aer, furtune pneumatice, aparatura de distributie si control, retele pneumatice.

Prin prezenta noastra constanta la targuri si expozitii avem posibilitatea de a ne informa clientii cu privire la cele mai noi solutii aparute in acest domeniu.

Dispunem de o echipa cu o vasta experienta ce va sta la dispozitie pentru a va oferi solutii practice, potrivite nevoilor dumneavoastra. In speranta unei viitoare colaborari asteptam cu interes sa ne contactati.

 

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Garnituri pentru etansari statice Garnituri pentru etansari statice
Garnituri
Garnituri pentru etansari statice   Gama noastra de produse cuprinde garnituri pentru etansari statice cum ar fi: inele O - OR, snur din cauciuc…
Sisteme de pompare Sisteme de pompare
Hidraulica
Sisteme de pompare   Oferta noastra cuprinde diverse tipuri de sisteme de pompare: agregate hidraulice, pompe si rezervoare standard, pompe duble,…
Grupuri de preparare aer Grupuri de preparare aer
Pneumatica
Grupuri de preparare aer   Gama noastra de produse include si grupuri de preparare aer. Pentru obtinerea unor rezultate satisfacatoare in exploatarea…
Date de contact
Str. Zidului Nr. 3 , Sibiu, Judetul Sibiu (vezi harta)
0269 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
4750 vizualizari
0.00 / 0