Floripur

Str. Santion, Nr. 265 A
Despre companie

Compania Floripur a fost infiintata in anul 2002, desfasurandu-si activitatea in domeniul instalatiilor. Societatea ofera numai produse fiabile, precum: boilere, cazane pe lemn conventionale si gazeificare, tevi de incalzire in pardoseala, s.a.

Inca din momentul in care am pus bazele acestei afaceri am reusit sa satisfacem necesitatile tuturor celor care au apelat la serviciile si produsele noastre, oferindu-le calitate la preturi avantajoase.

Avand in vedere experienta acumulata de-a lungul timpului, ne-am specializat tot mai mult si am evoluat datorita perseverentei angajatilor nostri si dorintei de a fi cei mai buni. Ne dorim, totodata, sa reprezentam alegerea perfecta a fiecaruia dintre dumneavoastra. Suntem o echipa care lucreaza impreuna pentru binele clientilor nostri, intampinandu-i cu promptitudine, eficienta, seriozitate si nu in ultimul rand, cu oferte de exceptie.

Suntem cei mai buni din judetul Bihor (si nu numai) in domeniul instalatiilor. Va puteti convinge cu usurinta, utilizand produsele furnizate de compania noastra. Nu ezitati sa ne contactati.

Lasa un comentariu
Date de contact
Str. Santion, Nr. 265 A, Santion, Judetul Bihor (vezi harta)
07263*****
-
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2678 vizualizari
0.00 / 0