Flomir Prest

Str. Baraoltului nr. 11
Articole
Flomir Prest iti ofera servicii de decontaminare sol!
Flomir Prest iti ofera servicii de decontaminare sol!
Mediul inconjurator incepe sa fie din ce in ce mai afectat de substantele utilizate in domeniile de productie si in domeniile industriale; apele potabile (si nu numai), flora, fauna si solul au de suferit in urma activitatilor desfasurate de catre oameni in fiecare zi.
 • Zorina Constantinescu
 • 02.06.2014
Decontaminare sol
Decontaminare sol
Societatea Flomir Prest din Ploiesti are grija de mediul inconjurator, dar si de sanatatea populatiei, oferind tuturor persoanelor interesate servicii de decontaminare sol, efectuate in acord cu normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu si cu cele mai inalte standarde de calitate.
 • Anca Ionesei
 • 15.04.2014
Reciclare deseuri periculoase asigurata de Flomir Prest
Reciclare deseuri periculoase asigurata de Flomir Prest
Pastrarea unui mediu curat si nepoluat trebuie sa reprezinte o preocupare general umana atat in plan personal, cat si in plan colectiv. Efectele poluarii se vad insa cel mai bine in cazul companiilor industriale si nu numai, entitati ce nu administreaza in mod corect deseurile periculoase obtinute in urma diverselor procese chimice, mecanice si asa mai departe. Lipsa interesului, dar si a informarii propriu-zise duce la efecte dezastruoase pentru mediu, dar si pentru angajatii care intra in contact cu substantele respective.
 • Andrei
 • 09.03.2014
Flomir Prest are grija de mediul inconjurator!
Flomir Prest are grija de mediul inconjurator!
Societatea Flomir Prest din Ploiesti a luat nastere din dorinta de a proteja mediul inconjurator intrucat constientizeaza cat de important este acesta si ce impact are asupra sanatatii tuturor oamenilor. Oferim solutii complete de gestionare a deseurilor, fie acestea umede sau uscate.
 • Anca Ionesei
 • 25.03.2014
Recicleaza deseurile periculoase cu Flomir Prest
Recicleaza deseurile periculoase cu Flomir Prest
O multitudine dintre activitatile intreprinse in domeniul industrial, desi ne faciliteaza viata, lasa in urma lor o serie vasta de deseuri care pot fi periculoase atat pentru organismul uman, cat si pentru mediul inconjurator. In acest scop, in utlimii ani a inceput sa se puna accentul din ce in ce mai mult pe colectarea si reciclarea deseurilro periculoase de catre firme atestate in domeniu, pentru a le lasa copiilor nostrii o planeta cat mai curata. In cazul in care doresti sa contribui la protejarea mediului, apeleaza la serviciile de reciclare deseuri periculoase oferite de firma Flomir Prest.
 • Zorina Constantinescu
 • 18.02.2014
Flomir Prest – Vei respira un aer curat!
Flomir Prest – Vei respira un aer curat!
Deseurile sunt acele resturi materiale rezultate dintr-un proces tehnologic de realizare a unui anumit produs, care nu mai pot fi valorificate direct in realizarea produsului respectiv. Acestea pot fi substante, materiale, obiecte, resturi de materii prime provenite din activitatile economice, menajere si de consum. Majoritatea activitatilor umane reprezinta si surse de producere de deseuri. Deseurile periculoase sunt acelea care prezinta un pericol pentru sanatatea populatiei si a mediului inconjurator. Din acestea fac parte deseurile toxice si inflamabile, explozive, corozive, infectioase si altele. Flomir Prest ofera servicii de reciclare a deseurilor periculoase atat in favoarea mediului ambient, cat si in favoarea ta. Este esential sa traim intr-un mediu sanatos si sa respiram un aer curat, de aceea fiecare dintre noi trebuie sa constientizeze cat de important este mediul in care traim, sa ia initiativa si sa faca ceva in folosul acestuia.
 • Lavinia Bilba
 • 19.02.2014
Reciclare deseuri periculoase prin intermediul Flomir Prest!
Reciclare deseuri periculoase prin intermediul Flomir Prest!
Pentru a trai intr-un mediu sanatos si pentru a respira aer curat, firma Flomir Prest ofera servicii de reciclare deseuri periculoase. Pentru ca este important mediul in care traim, trebuie sa iei initiativa si sa soliciti reciclarea deseurilor periculoase. Depozitarea deseurilor rezultate din activitatea de productie a fabricilor si uzinelor – multe dintre acestea nefiind biodegradabile – constituie o problema de actualitate, recunoscuta ca generatoare de impact si risc pentru mediu si sanatatea publica. In acest scop, societatea Flomir Prest iti propune solutii adaptate pentru gestionarea deseurilor periculoase si nepericuloase in vederea valorificarii, sau a eliminarii, prin solutii simple si eficiente de colectare, sortare si transport cu mijloace autorizate conform normelor de mediu in vigoare.
 • Lavinia Bilba
 • 30.01.2014
Flomir Prest – Din grija pentru mediu!
Flomir Prest – Din grija pentru mediu!
Compania Flomir Prest realizeaza servicii de decontaminare a rezervoarelor cu combustibil, care sunt realizate in conformitate cu prevederile legale aflate in vigoare, in conditii de maxima siguranta in ceea ce priveste mediul inconjurator. Flomir Prest dispune de un personal calificat, autorizat pentru a executa acest tip de operatiuni si utilizeaza metode nou aparute in domeniu si echipamente de curatare de ultima generatie pentru a obtine cele mai bune rezultate.
 • Lavinia Bilba
 • 15.10.2013