FixKit

Prelungirea ferentari nr. 3, Sector 5
Articole
Suruburi din magazinul online FixKit!
Suruburi din magazinul online FixKit!
Ai nevoie de suruburi de diferite modele si tipuri pentru necesitatile tale? FixKit rezolva orice solicitare in timp record pentru ca livrarea sa se faca prompt dupa primirea comenzii.
 • Lavinia Bilba
 • 09.06.2014
FixKit distribuie suruburi!
FixKit distribuie suruburi!
Daca esti in cautarea unor suruburi, fie ca sunt cu cap bombat, autofiletante, autoforante, pentru beton sau pentru lemn, FixKit iti ofera tot ce ai nevoie la cele mai avantajoase preturi. Magazinul online iti pune la dispozitie toate solutiile de fixare la o calitate superioara.
 • Zoom Biz
 • 09.05.2014
Suruburi de la FixKit!
Suruburi de la FixKit!
Acum este mai simplu sa achizitionezi suruburile de care ai nevoie prin intermediul magazinului online FixKit. Astfel, poti alege produsele pe care le doresti pentru diverse aplicatii de asamblare si fixare, intrucat magazinul iti pune la dispozitie toate solutiile de fixare la o calitate superioara.
 • Lavinia Bilba
 • 29.05.2014
Suruburi autoforante oferite de FixKit!
Suruburi autoforante oferite de FixKit!
Daca ai o afacere in domeniu sau ai nevoie de suruburi autoforante de calitate, FixKit iti pune la dispozitie o gama variata de astfel de produse pentru nevoile tale.
 • Lavinia Bilba
 • 17.04.2014
FixKit iti ofera suruburi autoforante de calitate
FixKit iti ofera suruburi autoforante de calitate
Ce sunt suruburile autoforante? Suruburile autoforante sunt elemente de asamblare multifunctionale, care isi formeaza singure gaura in care se insurubeaza, isi caneleaza contrafiletul si se fixeaza. Ele sunt realizate din otel carburat, un metal care are suprafata dura si miez puternic. Suruburile autoforante inoxidabile sunt mai moi si, astfel, sunt corespunzatoare numai pentru asamblarea aluminiului si a altor materiale asemanatoare.
 • Oana Birgaoanu
 • 30.03.2014
FixKit: Sisteme de fixare la un click distanta
FixKit: Sisteme de fixare la un click distanta
Sistemele de fixare sunt extrem de importante, acestea intrand in componenta diverselor echipamente si materiale tehnice. Fie ca vorbim despre domeniul industrial, de constructii, comercial sau ca facem referire la intrebuintarile casnice, sistemele de fixare reprezinta acele produse ce fac posibila fixarea diverselor componente de un cadru sursa sau chiar intre ele. Astfel in categoria sistemelor de fixare putem include numeroase produse, despre care o sa discutam mai detaliat in cele ce urmeaza.
 • Andrei
 • 25.03.2014
Cauti suruburi? Fixkit iti vine in ajutor!
Cauti suruburi? Fixkit iti vine in ajutor!
Suruburile sunt o alegere perfecta atat datorita montarii facile a asamblarilor, cat si datorita demontarii, care este foarte usor de realizat in cazul in care au fost utilizate aceste organe de asamblare. Suruburile sunt usor de manevrat si nu deterioreaza materialul, nici in timpul montarii, nici in timpul demontarii. In cazul in care ai ales intre montarea utilizand cuiele si montarea utilizand suruburile, recomandarea noastra este sa mergi pe a doua varianta; suruburile garanteaza o rezistenta mai maresi sunt mai putin expuse la defecte de montaj. - See more at: http://www.construct-biz.ro/cauti-suruburi-fixkit-iti-vine-ajutor/#sthash.yxD3Iso8.dpuf
 • Zorina Constantinescu
 • 27.02.2014
Ajutor profesionist in fixare – Fixkit!
Ajutor profesionist in fixare – Fixkit!
In momentul in care clientii gasesc in magazine produsele ideale pentru locuinta lor, inainte de a le achizitiona, le vor studia in amanunt si vor observa, pe langa aspectul general, modul in care sunt imbinate. Fiecare obiect in parte este realizat prin combinarea mai multor elemente si fixarea lor cu ajutorul unei serii variate de organe de asamblare; pentru a obtine cele mai bune rezultate, cu alte cuvinte, un produs aflat aproape de perfectiune, este important sa alegi cu grija chiar si cea mai mica piesa. Cand vine vorba de piese mici, apeleaza fara griji la ajutorul unor experti in domeniu, si anume Fixkit! Fixkit iti pune la dispozitie cea mai vasta colectie de organe de asamblare, printre care se afla, desigur, si suruburile!
 • Zorina Constantinescu
 • 04.03.2014