Agricola Ulmeni

Loc. Clondiru, Com. Ulmeni
Categorii servicii

Ferma de pui Buzau

Agricola Ulmeni este o ferma de pui din judetul Buzau care se ocupa cu cresterea, exploatarea si comercializarea puilor de pasare de o zi, respectiv a celor zburati. 

In cadrul fermei sunt crescuti pui de gaina, pui de curca, de bibilica, de gasca, dar si boboci de rata. Procesul de crestere se desfasoara in concordanta cu normele si prevederile legislative in vigoare, in conditii optime de igiena astfel ca puteti fi convinsi de faptul ca veti achizitiona pasari sanatoase. Pe baza de comanda, poate fi livrat un numar considerabil de pui, oricare dintre cei mentionati.

Fie ca doriti sa ii cresteti in propria gospodarie sau in cadrul unei ferme specializate, puii de pasare pe care ii comercializam se gasesc la preturi avantajoase. 
Daca aveti nevoie de informatii cu privire la cresterea, exploatarea si tratarea pasarilor respective, va puteti baza, de asemenea, pe ajutorul echipei competente a societatii Agricola Ulmeni.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Ferma de pui Buzau Ferma de pui Buzau
Agricola Ulmeni este o ferma de pui din judetul Buzau care se ocupa cu cresterea, exploatarea si comercializarea puilor de pasare de o zi, respectiv a…