Art Glass

Str. Stadionului

Expozitie obiecte arta Sibiu

Expozitie obiecte arta Sibiu 

 

In cadrul firmei pe care o detine, impreuna cu asociatul sau, Ion Tamaian are un atelier de creatie si o expozitie de obiecte de arta in judetul Sibiu. In cadrul expozitiei pe care o detin cei doi asociati puteti gasi toate piesele create din 2003 pana in prezent. Creatiile sunt adevarate opere de arta pe care oamenii cu o cultura bogata in acest domeniu stiu sa le aprecieze, dovada fiind faptul ca o parte din piese sunt vandute catre expozitii din toata lumea in tari cu renume precum: Olanda, Norvegia , SUA, Canada.

Talentul si daruirea de care au dat dovada atat cei 50 de muncitori din cadrul firmei cat si, insusi, artistul Ion Tamaian au facut ca produsele lor originale si unice sa ajunga de renume international. Arta transpunerii sticlei in opere a fost invatata de artist chiar de la tatal sau si a fost aplicata de-a lungul anilor in mestesugul infrumusetarii sticlei pentru a atinge perfectiunea. Azi firma produce piese deosebite care tin pasul cu cerintele si curentele artistice actuale.

Lasa un comentariu
Alte produse
Expozitie obiecte arta Sibiu Expozitie obiecte arta Sibiu
Expozitie obiecte arta
Expozitie obiecte arta Sibiu    In cadrul firmei pe care o detine, impreuna cu asociatul sau, Ion Tamaian are un atelier de creatie si o expozitie…