Ecoplast

Str. Andrei Muresanu, nr 31, Voluntari S.A.I.

Executie matrite

Executie matrite

 

Ecoplast va ofera servicii de executie matrite ce servesc pentru o gama diversificata de industrii. Principalul obiectiv al societatii noastre este oferirea de produse de calitate pentru a satisface cele mai exigente cerinte.
Echipamentele utilizate in obtinerea matritelor sunt de ultima generatie, astfel asigurandu-ne ca vom oferi performanta clientilor.

Pentru obtinerea unor produse de calitate sunt necesare cateva procese: design-ul de produs, proiectarea si executarea matritelor.

Matritele sunt utilizate intr-o serie de aplicatii: productia de piese pentru uz casnic, piese pentru industria auto, productia de capace si dopuri, piese pentru industria electrotehnica si electronica. Matrita este alcatuita dintr-o serie de elemente: placa de baza mobila, placa intermediara mobila, placa distanter mobila, placa de baza fixa, placa distantier fixa, placa intermediara fixa, placa forma mobila, placa forma fixa.

Principalele noastra atuuri sunt seriozitatea si profesionalismul.

 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Injectare mase plastice Injectare mase plastice
Injectare mase plastice   Printre serviciile oferite de Ecoplast se numara injectarea de mase plastice. Aceasta operatiune este realizata de catre…
Executie matrite Executie matrite
Executie matrite   Ecoplast va ofera servicii de executie matrite ce servesc pentru o gama diversificata de industrii. Principalul obiectiv al societatii…