Energo Star

Str. Caramidariei nr .23

Executie instalatii electrice Sibiu

Executie instalatii electrice Sibiu

 

Energo Star este o firma specializata in executia instalatiilor electrice in Sibiu si are ca scop realizarea serviciilor de calitate si profesionale pentru multumirea tuturor clientiilor. Categoria acestor instalatii se imparte in mai multe subcategorii cum ar fi echiparile de tablouri, instalatiile electrice industriale, instalatiile automate de compresare a energei reactive, instalatii de legare la pamant, instalatii de protectie impotriva descarcarilor atmosferice, posturi de transformare aeriene in anvelopa cu tensiuni cuprinse intre 0.4 si 20 KV, retele electrice aeriene si subterane cu tensiuni pana la 20kV si lucrari complete de bransare electrica.

Toate lucrariile noastre sunt efectuate de catre electricieni autorizati si cu experienta mare in domeniu ce au rolul ca toate lucrariile efectuate de catre acestia sa fie facute si sa asigure siguranta. Firma noastre ofera cele mai bune si de incredere solutii pentru instalatiile electrice de care aveti nevoie pentru locuinta dumneavoastra sau alte locuri cum ar fi spatii de birouri, hale industriale, uzine, etc.

Cere oferta
Lasa un comentariu
Alte servicii
Executie instalatii electrice Sibiu Executie instalatii electrice Sibiu
Executie instalatii electrice Sibiu   Energo Star este o firma specializata in executia instalatiilor electrice in Sibiu si are ca scop realizarea…