Eurotex SH S.R.L.

Şos. București - Urziceni nr. 64C, Clădirea A, Depozit nr. C4 - Hala 2, Afumați 077010
Despre companie

Eurotex – Depozit haine second hand en gros în București

Înființată în anul 1999, astăzi Eurotex este dintre firmele de frunte cu activitate de import, sortare și comerț en-gros cu haine second hand în țara și străinătate.

Datorita relațiilor excelente de parteneriat cu una dintre cele mai mari companii europene de producție și comerț cu haine folosite, Eurotex importă și procesează în fiecare lună peste 350 tone de materiale din Elveția, Belgia, Olanda, Italia, Germania și SUA.

La centrul de sortare din orașul Varna peste 80 de persoane, care au absolvit curs de formare specializată, se îngrijesc de sortarea cu precizie de peste 250 de articole în grupuri de calitate Extra (Е), Primă calitate (1), calitate a Două (А) și  Treia (B).

Catalogul nostru de produse conține numeroase articole, grupate în categorii principale, precum: haine, pantaloni, blugi și pantaloni din catifea raiată, fuste și rochii, topuri vătuite și de polar, pulovere, cămăși, tricouri și veste, haine de copii, haine de sport, lenjerie de corp și costume de baie, accesorii, pantofi, articole de uz casnic.

Vizitați depozitul nostru din București și vă veți asigura în nivelul constant al calității produselor oferite .

Vă invităm la noi pentru a vă aproviziona cu marfa diversificată de calitate! 

Lasa un comentariu
Date de contact
Şos. București - Urziceni nr. 64C, Clădirea A, Depozit nr. C4 - Hala 2, Afumați 077010, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0749 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2447 vizualizari
0.00 / 0