EuroEm

Str. Dumbravei, nr. 1
Articole
Tevi PEHD de la EuroEm!
Tevi PEHD de la EuroEm!
Daca esti in cautarea unor tevi PEHD de calitate, EuroEm este locul potrivit pentru tine. Acest tip de tevi il poti gasi la preturi competitive la compania EuroEm. Daca ai nevoie de tevi de calitate, tevile din polietilena de inalta densitate fabricate de EuroEm, reprezinta solutia perfecta
 • Lavinia Bilba
 • 20.06.2014
Teava din polipropilena de la EuroEm – Durabilitate, calitate si siguranta in instalatii!
Teava din polipropilena de la EuroEm – Durabilitate, calitate si siguranta in instalatii!
De fiecare data cand se pune problema unor ploi mai abundente, cazute in cantitati peste medie, in Romania se produce un adevarat cataclism al inundatiilor.
 • Adrian
 • 03.06.2014
Calitate superioara cu tevile corugate EuroEm!
Calitate superioara cu tevile corugate EuroEm!
Tevile corugate sunt o alegere optima pentru retelele de transport subteran al fluidelor fara presiune. EuroEm le produce pe cele mai bune!
 • Zorina Constantinescu
 • 08.04.2014
EuroEm-Avantajul tevilor corugate
EuroEm-Avantajul tevilor corugate
Ai nevoie de materiale performante pentru sisteme de canalizari, fantani sau puturi? Vrei sa te bucuri de avantajele tevilor corugate, produse inovatore ce au la baza tehnologii de ultima ora, totul intr-un raport optim calitate-pret? EuroEm, primul producator de tevi corugate din polietilena de inalta densitate cu pereti dubli din Romania, vine in sprijinul tau cu o gama diversificata de astfel de materiale, deosebit de eficiente, ideale pentru diverse domenii, fie ca este vorba de sisteme de canalizari, protectie pentru cabluri subterane, subversari de drumuri, sisteme retentie ape pluviale, precum si multe alte utilizari ,totul la preutri competitive.
 • Silvana Vorovenci
 • 28.03.2014
EuroEm-Expertul tevilor corugate
EuroEm-Expertul tevilor corugate
Esti in cautarea unei firme care sa-ti puna la dispozitie o gama diversificata de tevi corugate confectionate dupa inalte standarde calitative, bazate pe tehnologii de ultima ora, totul la preturi avantajoase? Solutia vine de la EuroEm, companie ce are ca principal domeniu de activitate fabricarea si distribuirea de tevi corugate din polietilena cu strat dublu de inalta densitate, EuroEm fiind si primul producator de acest gen din Romania. Mai mult decat atat, compania noastra nu iti ofera accesul doar la produse de calitate ci si la tarife competitive, ideale pentru orice buget.
 • Silvana Vorovenci
 • 27.02.2014
EuroEm: Producator autorizat de tevi corugate
EuroEm: Producator autorizat de tevi corugate
Daca ai nevoie de produse de calitate pentru realizarea unor sisteme de drenaj atunci trebuie sa apelezi la serviciile unui producator care sa poate face dovada calitatii oferite. In acest sens compania EuroEm vine in intampinarea celor interesati cu oferte greu de refuzat pentru toate solutiile tehnice oferite. Mai mult, compania este producator autorizat de tevi corugate, asadar daca doriti ajutor in demersurile pe care le aveti, nu ezitati si beneficiati de suportul oferit acum de EuroEm. - See more at: http://www.biz-smart.ro/euroem-producator-autorizat-de-tevi-corugate/#sthash.TfXHJSDH.dpuf
 • Andrei Prescura
 • 03.03.2014
10 domenii in care se folosesc tevile corugate si importanta lor – EuroEm
10 domenii in care se folosesc tevile corugate si importanta lor – EuroEm
Daca intentionati sa initiati proiecte de constructie sau reparatie in domenii ce implica transportul gravitational al fluidelor, dar nu numai, atunci trebuie sa stiti ca tevile corugate se preteaza excelent acestora, fiind o alegere perfecta daca doriti sa aveti parte de rezultate de exceptie.
 • Anca Ionesei
 • 14.03.2014
EuroEm-Producatorul nr.1 de tevi corugate
EuroEm-Producatorul nr.1 de tevi corugate
Ideale pentru realizarea diferitelor sisteme de canalizare, asigura o rezistenta chimica deosebita, o foarte buna rezistenta la abraziune, rezistenta la impact si la temperaturi extreme si dincolo de toate acestea, asigura durabilitate. Pe scurt, este vorba de tevi corugate, un concept modern, optimizat pentru eficienta maxima in retelele de transport subteran a fluidelor fara presiune, respectiv curgere libera, ca de exemplu retele de canalizare, sisteme antiviitura, sisteme de drenaj, etc. Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la o gama diversificata de tevi corugate cu pereti dubli din polietilena, solutia vine de la EuroEm, principalul producator de acest gen din Romania. Mai mult decat atat, EuroEm iti pune la dispozitie dincolo de produse realizate dupa inalte standarde de calitate, tarife accesibile, perfecte pentru orice buget.
 • Silvana Vorovenci
 • 20.03.2014