Euro Detectiv Popa PHB

str. Prometeu nr. 2-6, bl. 12 G, sc. 2, etaj 1, ap. 23, sector 1
Despre companie

Euro Detectiv Popa PHB 

 

Atunci cand vine vorba de siguranta si incredere, serviciile de investigatii private ale firmei Euro Detectiv Popa PHB din Bucuresti sunt cel mai bun sprijin.

Specialistii companiei va ofera si servicii de infiltrare de personal, verificari legate de angajare, cautarea persoanelor anuntate ca fiind disparute si verificarea bonitatii persoanelor, servicii care se adreseaza tuturor persoanelor ce au nevoie de consiliere si ajutor in acest sens.

Compania functioneaza dupa cele mai inalte standarde din Romania si Uniunea Europeana, respectand legislatia curenta si punand accent pe profesionalismul serviciilor oferite de carte specialistii atent alesi. Firma dispune de echipamentele si dotarile necesare pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a activitatii care face obiectul de functionare al Euro Detectiv Popa PHB.

Specialistii alesi pentru desfasurarea serviciilor sunt autorizati de catre Inspectoratul General al Politiei din Romania pentru a desfasura activitatea de detectiv particular si care doresc sa puna in aplicare toate cunostintele dobandite de-a lungul timpului.

Si din dorinta de a intregi gama de servicii oferite pentru clientii sai, firma Euro Detectiv Popa PHB pune la dispozitie si posibilitatea de a beneficia de asistenta unui avocat sau de a fi reprezentat de acesta, respectiv servicii oferite de un psiholog care va poate indruma si va poate ajuta.

Apelati cu incredere la serviciile oferite de Euro Detectiv Popa PHB, deoarece performanta si dorinta de a crea perfectiunea sunt atuurile cele mai de pret ale firmei!

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Investigatie sub acoperire Bucuresti Investigatie sub acoperire Bucuresti
Investigatie sub acoperire Bucuresti    Credeti ca persoana apropiata va insala? Este cazul sa apelati la serviciile de investigatie sub acoperire din…
Infiltrare personal sub acoperire Infiltrare personal sub acoperire
Infiltrare personal sub acoperire    Aveti scurgeri de informatii din interiorul companiei? Apelati la serviciile de infiltrare de personal…
Servicii cautare persoane disparute Servicii cautare persoane disparute
Servicii cautare persoane disparute    Daca va aflati in situatia in care o persoana draga nu mai este de gasit, apelati la serviciile de cautare…
Date de contact
str. Prometeu nr. 2-6, bl. 12 G, sc. 2, etaj 1, ap. 23, sector 1, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
07244*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3253 vizualizari
0.00 / 0