Espressoare Delonghi

Despre companie

Tu știi cât cheltui pe cafeaua din oraș? Cât pe un espressor Delonghi la tine acasă

 

Tuturor ne place să savurăm o cafea la terasă la aer liber, dar câteodată subestimăm costul total la care ne duce această cheltuială, aparent minoră. Am calculat și am observat că anual dăm pe cafea în oraș cam cât am da pe un espressor Delonghi la noi acasă.

Îți place să bei cafea în cafenele? Probabil că nu știi cât de mult plătești săptămânal cu consumul de cafea în afara casei.

Dacă obișnuiești să bei un espresso în oraș măcar de două ori pe săptămână, care te costă 5 lei, pe an vei cheltui 520 lei pe cafea în cafenele. Dacă preferi mai degrabă un Flat White mai simandicos, de două ori pe săptămână, un preț mediu de 15 lei pe cafea te va duce la o cheltuială anuală de 1.560 lei pe cafea în cafenele.

Spre comparație, un espressor Delonghi poate fi gasit la un pret mult mai mic de atât, iar prețul unitar pe cafea este și de 100 de ori mai scăzut.

De exemplu, prețul unui espressor Delonghi pornește de la 1.099 lei, iar dacă utilizezi deja cafeaua măcinată sau capsule, în funcție de tipul de cafea pe care o bei, o poți pregăti acasă între 0,15 lei to 1,45 lei.

Aceeași este situația și în cazul unor espressoare superautomate Delonghi, care folosesc cafea proaspăt măcinată la alegerea ta sau cafea deja râșnită, unde însă prețul de achiziție al aparatului este mai mare.

De ce să cumperi un espressor Delonghi

Începe pregătirea cafelei preferate acasă pe espressorul Delonghi și vei vedea cât ai economisit, pe baza prețului mediu al laptelui și al cafelei. Investiția într-un espressor Delonghi îți poate economisi bani și, de asemenea, îți va permite să te bucuri de cafeaua preferată, ori de câte ori dorești.

Calitatea superioară, design-ul inovator, garanția pentru prepararea perfectă a cafelei, de fiecare dată - acestea sunt câteva din motivele pentru care Delonghi este o autoritate reală, la nivel mondial în materie de cafea. Fiecare espresso, cappuccino și latte macchiato oferă o senzație unică, personalizată pentru tine.

Modelele super-automate Delonghi sunt parte dintr-o gamă completă de produse pentru cafea. Super-automatele Delonghi fac cafeaua preferată doar prin simpla atingere a unui buton, calitatea comparându-se cu cea din cafenele, dar o poți savura în propria locuință.

Delonghi îți oferă o cafea la fel de bună ca cea din cafenele, dar într-un spațiu mult mai confortabil, mai exact în propria locuință. Tehnologia Delonghi își propune să te ajute în prepararea băuturii preferate într-un mod simplu și rapid. Îți poți personaliza cafeaua așa cum dorești, de câte ori dorești. Trebuie doar să-ți imaginezi gustul, iar Delonghi îl va face pentru tine.

Îți poți surprinde oaspeții servindu-le cafeaua preferată. O cafea bună este un moment perfect pentru a împărtăși momentele speciale alături de persoanele apropiate. Delonghi face casa ta chiar mai primitoare, creând o atmosferă mai caldă, relaxantă. Delonghi îți va oferi plăcerea de a petrece momente unice alături de cei dragi, oferindu-le tot ce este mai bun pe lume, începând cu o cafea bună.

Lasa un comentariu
Date de contact
, Bucureşti, Judetul Bucureşti
Nu este setat
Statistica
0 aprecieri
911 vizualizari
0.00 / 0