Ergotrade Picco S.r.l.

Str. Intrarea Abatorului, Nr. 5
Despre companie
Companie importatoare si distribuitoare de materii prime pentru industria alimentara si decoratiuni pentru produse de cofetarie, patiserie. Importam doar produse de calitate si le distribuim la preturi rezonabile pe piata din Romania dar si catre celalalte state Europene. O alta latura a activitatii companiei este productia de creme de ciocolata Produse si servicii: cacao naturala, cacao alkalina, palm oil, oleina, ulei de cocos, amidon cartof, glucoza lichida, izosugar, decoratiuni pentru torturi, lactina, coloranti alimentari, acid ascorbic, farcituri, glazuri Tipul companiei: Importator - Distribuitor Piata de desfacere: Romania Nr angajati: 11-50 Certificate: ISO, HCCP Anul infiintarii: 2005
Lasa un comentariu
Ultimele produse
Cacao alcalina DB Cacao alcalina DB
Produse
Cacao alcalinizata DB pretul 3150 eur/t+tva pretul este negocialbil produs de calitate foarte buna.
Amidon nativ de cartof Amidon nativ de cartof
Produse
Amidon nativ de cartof provenienta Olanda. Pret de lista 720 eur/ tona + tva. Pretul este negociabil. Calitate foarte buna.
Ulei de palmier ambalat la cutii de 25 kg Ulei de palmier ambalat la cutii de 25 kg
Produse
Ulei de palmier ambalat la cutii de 25 kg, pretul de lista este de 1480 usd/ tona. Pret negociabil Produsul are o calitate foarte buna.
Izoglucoza Izoglucoza
Produse
Izoglucoza ambalata in : -cuburi de 1.3 t ,la pret lista de 0.547 eur/kg -galeti de 20 kg, la pret lista de 0.632 eur/kg Preturile sunt negociabile.
Date de contact
Str. Intrarea Abatorului, Nr. 5, Glina, Judetul Ilfov
021.4*****
Statistica
0 aprecieri
1557 vizualizari
0.00 / 0