Embo Lux

Str. Sergent Nutu Ion, Nr. 8-10, Corp C1, Intrarea 2, etaj 2, Camera 2, Sector 5, Bucuresti
Despre companie

Echipa societatii Embo Lux va sta cu placere la dispozitie pentru a va oferi o gama larga si diversificata de produse si servicii in domeniul productiei publicitare, iar preturile sunt incredibil de avantajoase! Dinamica, energica si plina de pasiune pentru ceea ce facem, reusim sa obtinem de fiecare data satisfactia deplina a tuturor clientilor care ne contacteaaza in vederea furnizarii anumitor servicii si produse de care sunt interesati.

Experienta de peste 10 ani pe acest segment de piata, me asigura o mai mare incredere a clientilor nostri in oferta cu care venim in intampinarea lor.
Dintre serviciile pe care le oferim la un raport avantajos calitate-pret, enumeram; gravura, tampografie, printare, embosare, folio etc.

Ca si valori pe care le promovam in fiecare parteneriat ne recomanda: promptitudinea, respectul fata de clienti, seriozitatea, transparenta, entuziasmul de a raspunde noilor provocari etc.
Reusim sa multumim cat mai multi clienti, ceea ce inseamna un plus de recunoastere pentru munca depusa si rezultatele satisfacatoare ale firmei noastre.

Va asteptam negresit pentru a va convinge de beneficiile unei colaborari cu noi!

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Print carti de vizita Print carti de vizita
Servicii print carti de vizita? Trebuie numaidecat sa pasiti pragul centrului de copiere Embo Lux! Dispunem de echipamente performante care sunt o necesitate…
Print in relief Print in relief
Pentru anumite documente al caror aspect estetic conteaza, puteti opta pentru print in relief asigurat de catre expertii companiei Embo Lux.…
Print digital Print digital
Compania Embo Lux reprezinta partenerul ideal atunci cand vine vorba de servicii de print digital, aceasta dispunand de tehnologia si de resursele materiale…
Aplicare folio Aplicare folio
Aplicare folio pe carti de vizita sau alte documente importante care va reprezinta si va promoveaza imaginea? Embo Lux va sta cu placere la dispozitie…
Date de contact
Str. Sergent Nutu Ion, Nr. 8-10, Corp C1, Intrarea 2, etaj 2, Camera 2, Sector 5, Bucuresti, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
0726.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
13464 vizualizari
0.00 / 0