Electro-Solar Timisoara

Gh. Lazar, 300385, Timisoara
Despre companie

Electro-Solar Timisoara ofera servicii de consultanta, proiectare, executie, instalare, mentenanta si comercializare de sisteme fotovoltaice pentru diverse aplicatii, atat pentru companii, fabrici, firme, cat si pentru persoane fizice.

Printre produsele oferite se afla kituri fotovoltaice complete pentru alimentarea cu energie a cabanelor si caselor izolate, dar si kituri complete ce se pot instala pe case/ sedii firma/ fabrici cu scopul de a debita energie electrica in reteaua nationala.

De asemenea, firma noastra comercializeaza sisteme fotovoltaice de pompare apa, folosind unul sau mai multe module fotovoltaice, cu cabinet de comanda si control si o pompa de inalta eficienta ce poate asigura necesarul de apa pentru gradina sau gospodaria dumneavoastra.

Nu in ultimul rand, energia solara poate fi folosita ca si sistem de "cost-reduction" sau redurece a costurilor, un termen tot mai mult invocat in ultimii ani atat de catre companii, cat si de catre persoanele fizice. De aceea Electro-Solar Timisoara vine in ajutorul, mai ales a companiilor, prin propunerea stalpilor solari pentru iluminatul exterior, foarte eficienti atunci cand inlocuiesc un numar relativ mare de stalpi clasici cu becuri incandescente ce consuma foarte mult.

In anumite conditii, firma noastra, poate sa implementeze sistemul fotovoltaic pe un stalp existent, astfel incat la final stalpii sa consume de pana la 10 ori mai putina energie electrica.
Sistemele eficiente de iluminat pe care le oferim, se pot implementa si in interiorul firmelor, fabricilor, cabinetelor sau caselor, prin becurile, neoanele sau placile cu LED special construite pentru a asigura necesarul de iluminat la un consum semnificativ mai mic.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Componente fotovoltaice Componente fotovoltaice
Componente/sisteme fotovoltaice
Componente fotovoltaice la un raport avantajos calitate-pret doar in oferta companiei Electro-Solar Timisoara! Daca sunteti in cautare de solutii optime…
Consumabile fotovoltaice Consumabile fotovoltaice
Componente/sisteme fotovoltaice
Sunteti in cautarea unor consumabile fotovoltaice pe care sa va puteti baza chiar si in cele mai dificile conditii? Echipa de specialisti a companiei…
Piese de schimb fotovoltaice Piese de schimb fotovoltaice
Componente/sisteme fotovoltaice
Printre produsele comercializate de catre compania Electro-Solar Timisoara se numara si piese de schimb pentru sistemele fotovoltaice al caror pret de…
Corpuri iluminat LED Corpuri iluminat LED
Corpuri iluminat
Dupa cum spuneam si in prezentarea companiei, conceptul de reducere a costurilor este utilizat tot mai des atat de catre persoanele juridice, cat si de…
Date de contact
Gh. Lazar, 300385, Timisoara, Timisoara, Judetul Timis (vezi harta)
0742 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
7801 vizualizari
0.00 / 0