Eco Avangard

Str. Matei Basarab, Nr. 9
Articole
Rezervoare irigatii de la Eco Avangard!
Rezervoare irigatii de la Eco Avangard!
Societatea Eco Avangard din Ramnicu Valcea are ca principal obiect de activitate, furnizarea solutiilor ecologice complete pentru tratarea, epurarea si stocarea apei.
 • Zoom Biz
 • 28.05.2014
Eco Avangard: Sterilizator UV-Imbunatateste calitatea apei
Eco Avangard: Sterilizator UV-Imbunatateste calitatea apei
Calitatea apei potabile se poate modifica in timp, astfel incat aceasta se poate contamina cu bacterii daunatoare. Daca esti in cautarea unor solutii de sterilizare a apei, alege o metoda moderna si deosebit de eficienta: sterilizator UV
 • Silvana Vorovenci
 • 15.04.2014
Eco Avangard pune pret pe sanatate!
Eco Avangard pune pret pe sanatate!
Daca esti in cautarea unor filtre pentru apa autocuratitoare, Eco Avangard iti pune la dispozitie produse de acest gen de cea mai buna calitate. Aceste filtre au rolul de a curata apa de impuritati, pentru a nu afecta sistemul de instalatii si nici sanatatea consumatorilor. Filtrele de apa autocuratitoare te vor scapa de posibilele microorganisme care se pot infiltra, pentru inceput, in pahare, iar mai apoi in corpul consumatorilor. Aceste sisteme de filtrare a apei reprezinta solutia ideala atunci cand doresti ca apa pe care o consumi sa fie pura si lipsita de compusi periculosi pentru sanatate. Aceste sisteme ofera cel mai bun raport performanta-cost. Precizia de filtrare este indeajuns de suficienta pentru a asigura potabilitatea adecvata a apei, in anumite conditii. Impuritatile si microorganismele pe care le consumam involuntar se gasesc in apa nefiltrata corespunzator si acestea nu sunt tocmai benefice pentru sanatate.
 • Lavinia Bilba
 • 11.03.2014
Depozitarea apei potabile in conditii excelente!- Eco Avangard
Depozitarea apei potabile in conditii excelente!- Eco Avangard
Societatea Eco Avangard din Ramnicu Valcea va pune la dispozitie o gama variata de rezervoare metalice pentru apa potabila astfel incat sa acopere un numar foarte mare de necesitati in acest domeniu. Rezervoarele pe care le oferim spre vanzare sunt recipiente confectionate din panouri de otel galvanizat la cald, de forma cilindrica, realizate prin tehnologia de debitare mecanica si imbinate prin suruburi. Pe langa stocarea apei potabile, acestea pot inmagazina si apa pentru incendiu, apa uzata, apa industriala, apa pentru irigatii, etc. Dimensiunile standard ale acestora sunt de 2,55 m x 1,25 m, grosimea de 3 mm, insa pot fi realizate si la alte dimensiuni, in functie de cerintele fiecarui client in parte si de calculele de proiectare.
 • Anca Ionesei
 • 25.03.2014
Trateaza apa cu Eco Avangard!
Trateaza apa cu Eco Avangard!
Cerinta numarul 1 pentru continuarea existentei umane este consumul de apa potabila. Pe langa scopurile in hranire si hidratare, apa face parte din majoritatea activitatilor pe care le efectuam in fiecare zi, de la gatit pana la curatarea obiectelor ce ne inconjoara sau mentinerea igienei personale. Desi apa pare a fi o sursa inepuizabila, utilizarea acesteia in majoritatea domeniilor poate duce repede la disparitia sau compromiterea surselor de apa, in special apa potabila. In cazul in care vrei sa utilizezi o metoda de tratare a apei pe care o utilizezi in domeniul industrial, la locul de munca, iti recomandam utilizare statiilor containerizate pentru tratarea apei comercializate in cadrul firmei Eco Avangard!
 • Zorina Constantinescu
 • 18.02.2014
Rezervoare metalice pentru apa potabila oferite de Eco Avangard!
Rezervoare metalice pentru apa potabila oferite de Eco Avangard!
Majoritatea persoanelor beneficiaza de o sursa de apa potabila disponibila in propria locuinta, si anume, apa de la robinet. Avand in vedere ca am trecut de perioada in care instalatiile sanitare reprezentau un lux, acordam in prezent foarte putina atentie unui aspect foarte important, si anume, locul de unde ne este distribuita apa. Pentru a putea fi consumata fara riscuri, inainte de a ajunge in paharele noastre, apa de la robinet trebuie stocata intr-un mediu prielnic, care sa nu avantajeze alterarea acesteia. In acest scop, compania Eco Avangard iti pune la dispozitie rezervoare metalice pentru apa potabila!
 • Zorina Constantinescu
 • 19.02.2014
Obtine o apa mai curata cu filtrele cu autocuratare Eco Avangard
Obtine o apa mai curata cu filtrele cu autocuratare Eco Avangard
Apa este unul dintre elementele absolut necesare vietii ; pentru unele fiinte reprezinta o metoda de hranire sau hidratare, iar pentru altele este chiar mediul in care traiesc. Pentru oameni, apa poate fi descrisa ca fiind elixirul vietii : in lipsa apei, omul nu va supravietui mai mult de 6 zile. Din aceasta cauza, specialistii in domeniu incearca sa gaseasca metode cat mai eficiente pentru a asigura existenta apei potabile pe Terra pentru cat mai mult timp.
 • Zorina Constantinescu
 • 28.01.2014
Eco Avangard – Pentru stocarea apei potabile!
Eco Avangard – Pentru stocarea apei potabile!
Pentru ca apa potabila sa fie stocata in mod eficient, Eco Avangard recomanda utilizarea unor rezervoare metalice de apa potabila. Apa potabila stocata poate fi ulterior transmisa prin retelele de alimentare la utilizatorii finali. Rezervoarele de apa potabila sunt fabricate dintr-un material rezistent si de capacitati diferite, astfel incat utilizatorii pot opta pentru produsele potrivite nevoilor lor. Caracteristicile tehnice variaza in functie de model, iar pentru a achizitiona un astfel de produs, Eco Avangard iti sta la dispozitie cu informatii si o gama variata de produse comercializate la preturi avantajoase. Rezervoarele sunt recipiente metalice cu o forma cilindrica cu axa verticala realizate prin tehnologia de debitare mecanica si imbinare prin suruburi destinate pentru stocare apa potabila, apa incendiu, apa uzata, apa industriala, irigatii si altele.
 • Lavinia Bilba
 • 16.01.2014