Credo Expres Intermed

Dimitrie Cantemir 16
Articole
Sertare transfer bancar, doar prin Credo Expres Intermed!
Sertare transfer bancar, doar prin Credo Expres Intermed!
Esti in cautarea unui furnizor de sertare transfer bancar menite sa asigure buna desfasurare a activitatilor zilnice din cadrul amanetului? Avem solutia: Credo Expres Intermed, companie ce vine in sprijinul clientilor cu solutii eficiente de securitate si supraveghere prin intermediul echipamentelor de protectie si siguranta.
 • Silvana Vorovenci
 • 13.10.2014
Protectie garantata asigurata de Credo Expres Intermed
Protectie garantata asigurata de Credo Expres Intermed
Daca vrei sa fii protejat in orice situatie, fara a te lovi de situatii de risc, atunci iti recomandam serviciile companiei Credo Expres Intermed. Credo Expres Intermed pune pe primul loc siguranta ta, a familiei tale, a bunurilor tale dar si a companiei si angajatiilor tai, astfel in acest sens comapania comercializeaza printre altele si usi antiglont. Mai mult, Credo Expres Intermed este distribuitor usi antiglont autorizat, firma putand pune la dispozitia celor interesati toate documentele care demonstreaza aceste aspecte.
 • Andrei
 • 01.04.2014
Credo Expres Intermed – Montare profesionista a sistemelor de siguranta!
Credo Expres Intermed – Montare profesionista a sistemelor de siguranta!
Daca vrei ca tu si familia ta sa fiti in siguranta sau ca bunurile tale sa fie protejate, firma Credo Expres iti recomanda montarea unor sisteme de siguranta eficiente in Bucuresti. Aceste sisteme de siguranta se adreseaza tuturor domeniilor de activitate de la banci pana la casa personala sau chiar masina ori garajul in care aceasta este adapostita. Deoarece rata infractionalitatii este in crestere, aceste echipamente au devenit necesare in scopul protejarii si prevenirii situatiilor neplacute. Firma Credo Expres Intermed vine in sprijinul clientilor care doresc sa fie siguri de faptul ca integritatea lor nu este pusa in joc din diverse motive, oferind o serie de solutii pentru sistemele de siguranta si protectie. Sistemele de siguranta variaza din punct de vedere al pretului, insa specialistii pot recomanda produse pe bugetul si necesitatile fiecaruia.
 • Lavinia Bilba
 • 07.03.2014
Credo Expres Intermed-Din grija pentru siguranta ta
Credo Expres Intermed-Din grija pentru siguranta ta
Usile antiglont sunt o garantie ca bunurile tale se afla in afara oricarui pericol. O rezistenta deosebita si sisteme de ultima generatie iti ofera Credo Expres Intermed!
 • Silvana Vorovenci
 • 13.03.2014
Credo Expres Intermed: informatii utile pentru protectia de bunuri
Credo Expres Intermed: informatii utile pentru protectia de bunuri
Pentru calitate si siguranta maxima nu trebuie decat sa iei legatura cu Credo Expres Intermed. Compania isi are sediul in capitala si inca din anul 2005 ofera solutii eficiente pentru securitate si supraveghere peste tot unde este nevoie de acestea.
 • Oana Birgaoanu
 • 19.11.2013
Vrei sa ai bunurile in siguranta?- Credo Expres Intermed
Vrei sa ai bunurile in siguranta?- Credo Expres Intermed
In acest sens, compania Credo Expres Intermed, vine cu o oferta de nerefuzat la camerele de tezaur. Aceste produse sunt realizate in conformitate cu normativele legislative de securitate, aflate in vigoare.
 • Anca Ionesei
 • 05.11.2013
Camerele de tezaur – o optiune sigura
Camerele de tezaur – o optiune sigura
Nu pot sa trec mai departe fara sa va reamintesc ca in Romania, la Sarmisegetusa arheologii au stabilit ca a existat o camera de tezaur in basilica din piata sit-ului. Pe latura acestei basilici erau construite mai multe incaperi care aveau rol de birouri precum si de sedii ale diferitelor formatiuni prezente in acea vreme. In centrul laturii era amplasata curia, sau asa numita sala de sedinte a consiliului local. Sub aceasta sala se deschid doua incaperi subterane boltite care erau camerele de tezaur ale orasului. Dupa cum se vede, inca din timpuri stravechi oamenii erau preocupati de a pune in siguranta valorile pe care le posedau. In timp camerele de tezaur si realizarea lor a evoluat avand la baza mereu elemente de siguranta si protectie din ce in ce mai sofisticate. Bancile nationale si comerciale s-au preocupat mereu si au cautat sa aiba asemenea camere de tezaur foarte bine asigurate. Valorile sunt uriase, incepand de la aur si pana la bani si diverse bijuterii foarte scumpe sau in regim de unicat. In elaborarea si construirea unei camere de tezaur este necesara respectarea unor norme legislative. Aceste norme sunt, in foarte mare proportie alcatuite la sugestia reprezentantilor bancilor nationale. Fara aceste standarde de siguranta o camera de tezaur isi pierde din eficienta iar valorile sunt expuse, tentatia fiind mare.
 • Sorana
 • 21.03.2013
Credo Expres Intermed: Usa antiglont vitrata
Credo Expres Intermed: Usa antiglont vitrata
Instalarea unei usi antiglont vitrata va oferii un grad crescut de siguranta personalului angajat si va descuraja posibilele atentate. Aflandu-se in fata unei astfel de usi, orice hot va fi neputincios indiferent de ustensilele aflate in posesie. Usile ofera si protectie antiglont ceea ce inseamna ca valorile si viata angajatilor sunt in siguranta chiar daca se petrece un atac armat. Geamul sau sticla din care este confectionata usa antiglont vitrata poate capata proprietatea de a rezista unui soc sau impact foarte puternic, rezistenta care este obtinuta prin intermediul procesului de laminare. Acest proces de laminare consta in tratarea straturilor de sticla cu un material numit policarbonat. Materialul este unul usor, transparent, foarte asemenator cu plasticul dar extrem de rezistent la socuri.
 • Andrei
 • 17.10.2013