Easy Insurance Solutions Broker

Str Ion Berindei Nr 1
Despre companie

Societatea Easy Insurance Solutions Broker este o societate de intermediere in domeniul asigurarilor. Printre primele lucruri care iti vin in minte atunci cand te gandesti la despagubirile pe care urmeaza sa le primesti in urma unei asigurari, fie ea de viata, de locuinta, de calatorie ori Casco este ca vei primi banii abia peste luni de zile. E posibil, dar nu si cu EASY INSURANCE SOLUTIONS. Societatea este renumita pentru seriozitate si pentru rapiditatea cu care isi sfatuieste clientii in aceste cazuri.

Pe ce te bazezi cand alegi o asigurare
In Romania nu exista inca o cultura a asigurarilor. Cele obligatorii, asa cum este RCA-ul sau asigurarea locuintei, se incheie, de regula, doar pentru ca exista si sanctiuni impuse de lege, in vreme ce pentru cele facultative, asa cum este asigurarea de viata, de calatorie sau Casco, doar cei care au inteles cu adevarat beneficiile lor majore sunt deschisi sa incheie un contract.
Motivul principal al acestor ezitari il reprezinta tocmai neincrederea capatata in timp din cauza unor societati-fantoma care au abuzat de credulitatea unora si au incasat banii pe politele incheiate, insa cand a fost vorba despre despagubiri au invocat fel si fel de scuze ori clauze despre care clientii habar nu au avut.
Cand vine vorba insa despre o asigurare, principalul element dupa care trebuie sa te ghidezi este increderea si reputatia pe piata a asiguratorului. O firma mare, cu reprezentante in zeci de tari si cu zeci de milioane de asigurati nu isi permite sa isi dezamageasca clientii. Iar companiile noastre partenere sunt unii dintre cei mai mari jucatori in domeniul asigurarilor la nivel mondial, cu o istorie care dateaza de aproape doua secole. In Romania, societatile de asigurari partenere au fost premiate, in ultimii noua ani, pentru calitatea serviciilor si pentru fair-play-ul pe care l-a demonstrat in relatia cu clientii.
Un alt criteriu pe care trebuie sa il iei in calcul este istoricul solutionarii daunelor. Pe net se gasesc o multime de informatii referitoare la incidente petrecute intre asigurati si asiguratori, in care cei dintai au fost nevoiti sa astepte luni de zile pana cand autoturismul avariat, spre exemplu, le-a fost inlocuit ori pana ce au incasat primele de rascumparare ale politelor.
Insa si din acest punct de vedere, Easy Insurance Solutions are cu ce se lauda. Societatea este recunoscuta drept un broker de incredere in piata de asigurari in ceea ce priveste solutionarea  daunelor clientiilor sai.
Anunti rapid, esti despagubit rapid
Daca esti implicat intr-un incident care vizeaza una dintre politele tale de asigurare prin Easy Insurance Solutions, anunta in cel mai scurt timp asiguratorul. O poti face prin intermediul biroului nostru de daune sau la numarul de telefon pus la dispozitie non-stop de catre societatea de asigurare la care ai polita de asigurare..
Atat in cazul daunelor produse locuintei, cat si in cazul autoturismului, un inspector Easy Insurance Solutions se va deplasa la locuinta ta sau la locul incidentului rutier pentru a constata avariile. El va efectua fotografii si va primele documente necesare prezentarii la Asiguratorul unde este facuta polita de asigurare.

Daca esti client Casco si ai fost implicat intr-un accident tot ce trebuie sa faci este sa suni la numarul  primit odata cu incheierea politei, iar un operator dedicat te va ghida imediat astfel incat tu sa economisesti timp si energie. In cazul in care masina este nedeplasabila, in cel mai scurt timp o platforma va ajunge la locul accidentului pentru a transporta autoturismul la cel mai apropiat service auto. Tractarea este gratuita, prin serviciu de asistenta rutiera inclusa. Vei primi, la schimb, o masina pe care sa o conduci pana la repararea celei avariate!

Noi facem ca lucrurile sa se desfasoare "easy". Apelati cu incredere la serviciile noastre pentru ca noi stim cel mai bine ca "time is monney"

 

Lasa un comentariu
Date de contact
Str Ion Berindei Nr 1, Bucureşti, Judetul Bucureşti (vezi harta)
03180*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2633 vizualizari
0.00 / 0