Duvexim Grup

Str. Elena Doamna nr. 44
Despre companie

Duvexim Grup 

 


Pentru protectia casei si a structurii acesteia, firma Duvexim Grup realizeaza la cererea clientilor hidroizolatii si termoizolatii pentru constructii civile si industriale.

Firma are un personal calificat si experimentat in domeniul izolatiilor si in plus are in dotare unelte speciale pentru astfel de lucrari, care se executa dupa normativele si standardele in vigoare si dupa recomandarile producatorilor de materiale.

Materialele folosite pentru aceste lucrari de termo si hidroizolatie  sunt reprezentate de membrane bituminoase care au la baza bitumul aditivat cu diverse solutii sau armat cu fibra de sticla. Aplicarea acestui material se face prin termosuflare cu flacara, procedeu care este foarte utilizat si forte eficient si ajuta in aplicarea cu usurinta a materialului.

Gama variata de materiale pe care o foloseste compania Duvexim Grup permite realizarea unei game foarte largi de lucrari, tinandu-se seama de necesitatile si obiectivul cladirii pentru care se aplica aceste tratamente.

Va recomandam sa apelati cu incredere la serviciile oferite de firma Duvexim Grup din Ploiesti, deoarece calitatea lucrarilor si prompitudinea acestora nu au adus decat cuvinte de lauda pana in prezent despre echipa care constituie aceasta firma.

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Termohidroizolatii pe tabla cutata Termohidroizolatii pe tabla cutata
Termohidroizolatii pe tabla cutata    Pentru protectia tablei acoperisului dumneavoastra va recomandam termohidroizolatiile pe tabla cutata…
Executie termohidroizolatii pe beton Executie termohidroizolatii pe beton
Executie termohidroizolatii pe beton    Pentru protectia cladirii si economisirea de caldura, firma Duvexim Grup se ocupa de executia de termohidroizolatii…
Hidroizolatii subsoluri Hidroizolatii subsoluri
Hidroizolatii subsoluri    Fiind o necesitate, hidroizolatiile pentru subsol ofera protectie, impermeabilitate si izolarea constructiilor in…
Date de contact
Str. Elena Doamna nr. 44, Ploiesti, Judetul Prahova (vezi harta)
0724 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
3436 vizualizari
0.00 / 0