Draghici Construct

Str. Migdalului nr.1
Articole
Draghici Construct – Beneficiile panourilor termoizolante
Draghici Construct – Beneficiile panourilor termoizolante
In Mehedinti, o astfel de companie este Draghici Construct, infiintata in anul 2008. Societatea distribuie panouri termoizolante in Drobeta Turnu Severin de perete si de acoperis, precum si panouri sandwich pentru camere de frig si hale si tabla cutata profilata pentru uz sanitar. Montajul este asigurat la calitate inalta de echipa formata din personal cu o experienta vasta in domeniu, care a executat pana in prezent lucrari in majoritatea tipurilor de spatii in care aceste panouri termoizolante isi gasesc utilitatea.
 • Bianca Hau
 • 16.12.2013
Draghici Construct te acopera cu zinc!
Draghici Construct te acopera cu zinc!
Cred ca sunteti cu totii de acord cu mine ca orice casa are nevoie de un acoperis. Insa, intrebarea este ce fel de acoperis? Unul de calitate, bineinteles! Care ar fi acela? Cum? Nu ati auzit despre acoperisul din zinc? Va spunem noi mai multe despre el. In primul rand, trebuie sa stiti ca acesta va ofera o durabilitate indelungata, are costuri avantajoase si are un aspect estetic placut. Trei puncte forte care pot fi mentionate inca de la inceputul acestui articol. Ce altceva mai este de stiut despre acoperisul din zinc? Compania Draghici Construct este bucuroasa sa va informeze despre orice detalii doriti sa cunoasteti legate de acesta.
 • Anca Ionesei
 • 11.10.2013
Draghici Construct – confort termic deosebit
Draghici Construct – confort termic deosebit
Panourile termoizolante sau panourile sandwich se pot utiliza la realizarea fatadelor, acoperisurilor, peretilor de compartimentare sau a plafoanelor cladirilor. Ele sunt recomandate si pentru utilizarea in industria alimentara, in proiecte la care este necesar sa se respecte cerinte foarte stricte de igiena si intretinere. Daca esti in cautarea de asemenea panouri termoizolante, poti apela la produsele comercializate de catre firma Draghici Construct din Drobeta Turnu Severin. Tot cu ajutorul acestei firme vei putea realiza si montarea acestor panouri termoizolante.
 • Oana Birgaoanu
 • 17.12.2013
Draghici Construct-Solutii eficiente in domeniul constructiilor
Draghici Construct-Solutii eficiente in domeniul constructiilor
Panourile sandwich sunt renumite pentru faptul ca, in primul rand, asigura o buna capacitate de izolare termica si fonica, rezistenta si nu in ultimul rand, capacitate excelenta de etanseizare. Mai mult decat atat, sunt usor de folosit, au dimensiuni variabile, si reduc considerabil timpul de constructie. Incredibil de multe avantaje pentru un singur produs, nu? Ei bine, nu este un implu produs, ci este un material inovator menit sa raspunda cu succes oricaror cerinte si nevoi in domeniul constructiilor.
 • Silvana Vorovenci
 • 29.11.2013
Obtine temperatura ideala in casa ta cu panourile termoizolante Draghici Construct!
Obtine temperatura ideala in casa ta cu panourile termoizolante Draghici Construct!
Temperatura casei tale este unul dintre aspectele decisive cand vine vorba de gradul de comfort de care dispune locuinta ta. Este foarte important sa apelezi la metode de reglare a temperaturii, pentru a nu fi nevoit sa cheltui sume enorme pe metode de incalzire iarna sau pe aparate de aer conditionat, pe timpul verii. Una dintre cele mai bune solutii este instalarea panourilor termoizolante, oferite de compania Draghici Construct.
 • Zorina Constantinescu
 • 11.11.2013
Acoperisul din cupru – solutie eficienta si durabila pentru orice tip de cladire
Acoperisul din cupru – solutie eficienta si durabila pentru orice tip de cladire
Compania a fost infiintata in anul 2008, in judetul Mehedinti, din dorinta de a pune la dispozitia clientilor o gama variata de solutii din domeniul constructiilor: acoperisuri din cupru si invelitori speciali, dar si camere de frig (utilizand panourile sandwich si panourile termoizolante).
 • Dan Constantin
 • 26.08.2013
Draghici Construct: panou sendwich izolator in Drobeta Turnu Severin
Draghici Construct: panou sendwich izolator in Drobeta Turnu Severin
Daca va doriti mantajul unui panou de tip sendwich izolator in Drobeta Turnu Severin, sau in imprejurimi atunci trebuie sa utilizati serviciile puse la dispozitie de Draghici Construct. Panourile de tip sendwich reprezinta unul dintre cele mai des folosite materiale in scopul izolarii termice. Acesta panouri se pot folosi in diverse cladiri sau incinte pentru izolarea peretilor, acoperisurilor dar si a halelor industriale. Asadar, pentru o izolatie propriu-zisa prin panouri sendwich apleati la personalul calificat si profesionist Draghici Construct.
 • Andrei
 • 08.08.2013
Draghici Construct – lideri in domeniul izolatiilor termice
Draghici Construct – lideri in domeniul izolatiilor termice
Specialistii companiei furnizeaza si monteaza acoperisuri si camere de frig in conformitate cu cele mai inalte standarde europene, oferind clientilor servicii de calitate care sa contribuie la satisfacerea exigentelor acestora. Atestatele firmei sunt recunoscute la nivel international si sunt dobandite in Italia.
 • Dan Constantin
 • 23.06.2013