Don Pedro Rally

Str. Bechetului, Nr 92
Despre companie

Don Pedro Rally 

 

Activand in domeniul utilajelor agricole, firma Don Pedro Rally va pune la dispozitie o gama de produse si utilaje, noi si secon hand, destinate domeniului sau de activitate.

In plus firma va ofera si service in atelierul pe care il are in dotare, pentru utilajele achizitionate, service-ul fiind asigurat de o echipa tanara si experimentata de profesionisti iar piesele sunt de inalta calitate. Printre piesele comercializate de companie se numara curele de transmisie pentru combine, curele care pot fi noi sau second hand,anvelope si intreaga gama de produse consumabile, insemnand: busci, filtre de ulei si alte astfel de piese.

De asemenea specialistii Don Pedro Rally ofera si reparatii de intretinere si reparatii pentru utilajele agricole care fac parte din gama semanatorilor, cositorilor, plugurilor, discurilor, tractoarelor, autovehiculelor si combinelor agricole.

Pentru clientii care achizitioneaza produsele sau apeleaza la serviciile de reparatii oferite de Don Pedro Rally, acestia beneficiaza de revizii a utilajelor cu oferirea de garantie pentru lucrarile efectuate.

Pe langa activitatea de import al pieselor de schimb si utilaje agricole, compania este in masura sa va ofere si servicii de transport international de marfuri si persoane.

 

 

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Distribuitor combine agricole Dolj Distribuitor combine agricole Dolj
Distribuitor combine agricole Dolj     Daca aveti nevoie de utilaje agricole pentru cultura dumneavoastra va recomandam sa apelati la Don…
Importator tractoare agricole Importator tractoare agricole
Importator tractoare agricole    Pentru ca munca agricola sa fie mai usoara, va recomandam produsele Don Pedro Rally, care este importator de…
Pluguri reversibile dolj Pluguri reversibile dolj
Pluguri reversibile Dolj    Compania Don Pedro Rally, este distribuitoare de pluguri reversibile in judetul Dolj, pluguri care va pot ajuta…
Date de contact
Str. Bechetului, Nr 92, Malu Mare, Judetul Dolj (vezi harta)
0722 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
4498 vizualizari
0.00 / 0