Doer Impex

Aleea Electrolizei nr. 16A
Despre companie

Doer Impex

 

Vrei sa realizezi o lucrare complexa in domeniul pavelelor, bordurilor, rigolelor, gardurilor de beton sau a elementelor decorative din beton vibropresat sau vibrotasat? Compania Doer Impex din Baia Mare iti sta la dispozitie.

Infiintata in anul 1999, societatea si-a diversificat permanent oferta producand o gama ampla de pavele, borduri, rigole din beton vibrotasat, garduri, elemente decorative, barbeque si multe alte prefabricate.

Din dorinta de a satisface necesitatile clientilor in domeniul amenajarii spatiilor din exterior se asigura servicii de consultanta in scopul alegerii produsului compatibil cu preferintele clientului. Modelul ales poate fi configurat prin intermediul unei aplicatii pe calculator pentru a vizualiza exact modelul ales si cum se incadreaza in locul unde urmeaza a fi montat.

Indiferent ca este vorba de o curte, o gradina,  o piscina, o parcare sau un trotuar, produsele companiei se muleaza perfect, fiind o solutie inspirata de amenajare. Oferim clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate si dorim sa dezvoltam alaturi de acestia parteneriate bazate pe incredere si profesionalism.

Specialistii companiei iti stau la dispozitie asigurand servicii de transport, aceste servicii fiind incluse in pret. Oferta se negociaza, depinzand de cantitatea achizitionata.

Pentru detalii si eventuale colaborari, contactati reprezentantii firmei.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Pavaje Baia Mare Pavaje Baia Mare
Produse Doer Impex
Pavaje Baia Mare   Vrei sa apelazi la o solutie ecologica dar in acelasi timp si eficienta de amenajare a spatiilor exterioare? Compania Doer Impex…
Borduri beton Borduri beton
Produse Doer Impex
Borduri beton   Compania Doer Impex din Baia Mare realizeaza borduri din beton. Prin intermediul acestora se incadreaza pavelele, delimitand totodata…
Rigole beton vibrotasat Rigole beton vibrotasat
Produse Doer Impex
Rigole beton vibrotasat   Satisfacerea exigentelor clientilor reprezinta o prioritate pentru compania Doer Impex din Baia Mare. Tocmai de aceea se…
Date de contact
Aleea Electrolizei nr. 16A, Baia Mare, Judetul Maramures (vezi harta)
0262 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
5415 vizualizari
0.00 / 0