AGRO DOCTORUL PLANTELOR S.R.L

Strada Tudor Vladimirescu 51, Urlați
Despre companie

Doctorul Plantelor este un magazin online dedicat pasionatilor de gradina si plante de interior. Oferta noastra include o varietate de plante si accesorii pentru ingrijirea lor, precum si sfaturi si trucuri pentru cultivarea si intretinerea lor.

Puteti gasi o varietate de plante de interior, cum ar fi cactusi, succulente, lalele, ficusi, dracaene si multe altele. De asemenea, oferim si o gama larga de vase decorative pentru plante, precum si accesorii pentru ingrijirea lor, cum ar fi pamant, ingrasaminte, udatoare si multe altele. Ne mandrim cu serviciile noastre de livrare rapida si cu faptul ca suntem intotdeauna disponibili pentru a va oferi sfaturi si ajutor pentru a va asigura ca plantele dumneavoastra cresc si se dezvolta in mod sanatos.


Doctorul Plantelor este un magazin online dedicat iubitorilor de gradina si plante. Oferta noastra include o varietate de produse pentru ingrijirea si protectia plantelor, precum tratamente pentru diferite boli si daunatori, ingrasaminte, erbicide, unelte de gradinarit si seminte pentru semanat.

Ne mandrim cu faptul ca oferim produse de calitate, inovatoare si eficiente, la preturi accesibile. Toate produsele noastre au fost testate si sunt recomandate de catre specialisti in gradinarit.

In plus, ne-am asigurat ca site-ul nostru este usor de navigat si ca procesul de cumparare este simplu si rapid. Puteti cauta produsele dorite prin categorii sau prin intermediul functiei de cautare, iar in cazul in care aveti nevoie de ajutor sau sfaturi, personalul nostru va sta la dispozitie.

De asemenea, oferim si servicii de consultanta pentru gradina dumneavoastra, oferind sfaturi personalizate pentru ingrijirea plantelor si gradinaritul in general.

Cu Doctorul Plantelor, aveti acces la tot ceea ce aveti nevoie pentru a va bucura de o gradina frumoasa si sanatoasa. Vizitati-ne acum si descoperiti cele mai bune produse pentru gradina dumneavoastra la https://doctorulplantelor.com !

Lasa un comentariu
Date de contact
Strada Tudor Vladimirescu 51, Urlați, Urlati, Judetul Prahova
0720 *****
Ore de lucru
  • LUNI 8:30 - 17:30
  • MARTI 8:30 - 17:30
  • MIERCURI 8:30 - 17:30
  • JOI 8:30 - 17:30
  • VINERI 8:30 - 17:30
  • SAMBATA 8:30 - 14:00
Statistica
0 aprecieri
1033 vizualizari
0.00 / 0