Dmi IT Systems

Despre companie

Dmi IT Systems

 

Societatea Dmi IT Systems a fost infiintata in anul 2007 in Timisoara, cu capital integral romanesc si activeaza in domeniul IT. Firma a fost infiintata din dorinta de a oferi produse de calitate si preturi avantajoase, pentru ca fiecare client sa fie multumit. Astfel am reusit sa ne facem remarcati si apreciati pe plan local.
In cadrul magazinului nostru comercializam o gama larga de produse incepand de la calculatoare, incarcatoare pentru laptopuri, baterii pentru laptopuri, procesoare, memorii, placi de baza, tastaturi, mouse-uri, monitoare, pana la cartuse, tonere, sisteme de operare, antivirusi, televizoare, rame foto digitale, imprimante.

Scopul nostru este acela de a creste impreuna cu clientii nostri si a deveni unul dintre cei mai renumiti distribuitori de echipamente si produse IT, de pe piata interna.

Echipa noastra este forrmata din oameni tineri, entuziasti si bine pregatiti ce va stau la dispozitie pentru a va indruma si a va oferi cele mai bune solutii care sa raspunda cerintelor dumneavoastra. Convingeti-va de acest lucru!

Partenerii nostri sunt societati cu renume pe plan national si international si care ne ofera suport in toate activitatile desfasurate.

Cateva dintre calitatile ce ne recomanda pentru un parteneriat sunt: profesionalismul, promtitudinea si calitatea serviciilor. Credem in ceea ce facem de aceea putem deveni partenerul dumneavoastra.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Vanzare laptopuri Vanzare laptopuri
Calculatoare
Vanzare laptopuri   Profitati acum de ofertele noastre pentru laptopuri. Dmi IT Systems ofera spre vanzare laptopuri pentru toate buzunarele. Alegeti…
Incarcator laptop universal Incarcator laptop universal
Accesorii laptop
Incarcator laptop universal   Daca sunteti in cautarea unui incarcator pentru laptopul dumneavoastra, Dmi-it este locul de unde il puteti achizitional.…
Procesor calculator Procesor calculator
Componente PC
Procesor calculator   Cautati un procesor pentru calculatorul dumneavoastra? La noi veti gasi modelul potrivit. Cumparati acum si beneficiati de…
Date de contact
, Timisoara, Judetul Timis (vezi harta)
0356 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
4652 vizualizari
0.00 / 0