Divieto

Str. Bistrei nr. 18B
Articole
Inchirieri auto Timisoara pentru confortul tau
Inchirieri auto Timisoara pentru confortul tau
Nimic nu poate fi mai neplacut decat sa depinzi de mijloacele de transport in comun, atunci cand te afli mereu pe drumuri, insa exista posibilitatea de inchirieri auto Timisoara.
 • Zoom Biz
 • 26.05.2014
Ia decizia potrivita: Inchirieri Auto Timisoara!
Ia decizia potrivita: Inchirieri Auto Timisoara!
Sa fim sinceri: multi dintre noi considera masina o necesitate si au nevoie de ea pentru a calatori, pentru a-si rezolva unele probleme mai repede, pentru a economisi timp si in acelasi pentru a se bucura de un anumit confort.
 • Zoom Biz
 • 19.05.2014
Divieto Rent a Car – Inchiriaza o masina ieftina si de calitate!
Divieto Rent a Car – Inchiriaza o masina ieftina si de calitate!
Inchirierile auto reprezinta cea mai indicata solutie pentru persoanele care sunt nevoite sa calatoreasca mult dintr-o tara in alta si sa se deplaseze multi si in interiorul acestora. Pana la destinatie se poate ajunge cu trenul sau avionul pentru a nu va epuiza la volan si pentru a nu pierde mult timp, iar apoi inchirierea unei masini este raspunsul perfect pentru a va putea deplasa confortabil si in timp util, oricunde aveti nevoie. Nu numai in cazul deplasarilor in interes de serviciu inchirierea unei masini este avantajoasa ci si in alte situatii cum ar fi: in vacanta, cand puteti ajunge la destinatie cu avionul ce renteaza foarte mult din punct de vedere al timpului, iar acolo pentru a va plimba si cunoaste imprejurimile, inchiriati o masina. - See more at: http://www.biz-smart.ro/divieto-rent-car-inchiriaza-masina-ieftina-si-de-calitate/#sthash.c1HPuarF.dpuf
 • Adrian Baciu
 • 26.02.2014
Divieto-Inchirieri auto la preturi foarte mici
Divieto-Inchirieri auto la preturi foarte mici
Astazi cand timpul inseamna bani iar confortul devine un element obligatoriu in orice activitate, necesitatea unei masini este incontenstabila. Cu toate acestea, o masina ramane un moft si totodata o investitie costisitare, motiv pentru care serviciile rent a car reprezinta o alternativa mult mai ieftina, eficienta si tot mai populara in randul celor care inteleg importanta unei masini in viata de zi cu zi. Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la un parc auto diversificat, format exclusiv din automobile performante, recunoscute pentru fiabilitatea si siguranta lor , totul la la tarife excelente, Divieto este solutia perfecta. Mai mult decat atat, Divieto iti ofera si servicii de asistenta turistica in cazul in care ai decis sa pleci in vacanta la volanul masinii nou inchiriate.
 • Silvana Vorovenci
 • 04.03.2014
Inchiriaza o masina in Timisoara cu Divieto!
Inchiriaza o masina in Timisoara cu Divieto!
Fiecarei persoane i s-a intamplat, la un moment dat, sa ajunga intr-un oras necunoscut, fara a avea niciun indiciu despre modalitatile de transport existente si cu siguranta am fost pacaliti macar o data de catre un taximetrist care si-a dat seama ca suntem din alt oras si a decis sa faca un ban in plus, alegand cel mai lung traseu pana la destinatie. Ce este de facut in momentul in care ajungi in Timisoara, esti nevoit sa ajungi in celalalt capat al orasului si nu stii ce sa faci? Ei bine, in cazul in care ai un permis de conducere si te orientezi bine chiar si intr-un oras necunoscut, ai putea inchiria o masina! In cazul in care ai ajuns in Timisoara si ai nevoie de o masina, iti recomandam sa arunci o privire peste oferta propusa de firma Divieto!
 • Zorina Constantinescu
 • 10.04.2014
Ai nevoie de o masina? Divieto are solutia!
Ai nevoie de o masina? Divieto are solutia!
Masina este accesoriul obligatoriu atunci cand doresti sa te bucuri de confort la superlativ, motiv pentru care aceasta a devenit indispensabila pentru multi dintre noi.
 • Silvana Vorovenci
 • 14.03.2014
Divieto-Avantajul inchirierilor auto
Divieto-Avantajul inchirierilor auto
Ceea ce pana nu demult a fost catalogat doar un simplu moft, astazi a devenit o solutie la indemana oricui doreste confort si siguranta, totul cu minimul de costuri. Inchirierile auto se bucura de o mare popularitate in randul a tot mai multor persoane care inteleg cu adevarat beneficiile unui astfel de serivciu. In fond, este foarte rentabil sa ai o masina in fata casei ori decate ori doresti, 24 de ore din 24, sapte zile din spate, fara eforturi financiare. Esti in cautarea unei firme de inchirieri auto care sa-ti puna la dispozitie masini performante, recunoscute pentru fiabilitatea lor? Nimic mai simplu. Divieto, companie ce are ca principal domeniu de activitate inchirierile de autoturisme, iti pune la dispozitie intregul sau parc auto, la preturi excelente.
 • Silvana Vorovenci
 • 19.02.2014
Ce faci cand nu dispui de un mijloc de transport propriu? – Divieto
Ce faci cand nu dispui de un mijloc de transport propriu? – Divieto
Mijloacele de transport in comun pot fi o varianta acceptabila, insa nu suficient de buna, mai ales atunci cand trebuie sa parcurgeti distante mari intr-un timp foarte scurt. Un autoturism propriu sau inchiriat va va aduce un numar de beneficii incomparabil mai mare decat un autobuz/microbus/ tren sau orice alt mijloc de transport in comun: distanta va fi parcursa in timp real fara a fi nevoie sa opriti in fiecare statie, va veti bucura de un confort sporit, nu veti depinde de o anumita ora de plecare, veti avea parte de intimitate, de o siguranta mai mare pentru ca soferii sunteti voi si nu o alta persoana, etc.
 • Anca Ionesei
 • 21.01.2014