Divas

Str. George Cosbuc 3/23
Articole
Metode ideale de publicitate prin inscriptionarile cu autocolante de la Divas!
Metode ideale de publicitate prin inscriptionarile cu autocolante de la Divas!
Fiind o modalitate tot mai utilizata, inscriptionarile pot decora vitrine, pereti rigips, copertine, masini, prelate camioane, bannere, etc. Inscriptionarea acestora s-a dovedit a fi cea mai ieftina si mai comoda forma de promovare a produselor sau serviciilor ofertate pe piata. Inscriptionarile se pot face cu folie de autocolant decupat sau cu folie imprimata. Bannerele din poliplan sau mash-urile (PVC perforat) printate asigura un impact deosebit la dimensiuni foarte mari si costuri relativ scazute.
 • Adrian
 • 28.11.2013
Divas – metode eficiente si moderne de publicitate!
Divas – metode eficiente si moderne de publicitate!
Indiferent de natura business-ului sau a companiei pe care o detii, tot ceea ce iti doresti este ca acestea sa fie cat mai cunoscute publicului larg, intrucat, nu-i asa, fara un public numeros, niciun produs comercial nu poate rezista pe piata. Iar pentru aceasta promovare ai nevoie de o metoda de publicitate cat mai eficienta. Pentru ca reclamele clasice nu mai sunt o metoda foarte eficienta, firma Divas din Baia Mare iti vine in ajutor cu una dintre cele mai eficiente solutii: totemurile.
 • Adrian
 • 17.10.2013
Promoveaza si personalizeaza afacerea ta prin totemuri produse de Divas
Promoveaza si personalizeaza afacerea ta prin totemuri produse de Divas
O afacere pentru a fi de succes, trebuie promovata intr-un mod profesionist. Dupa cum bine stiti, gestionarea activitatilor din cadrul unei companii nu isi gaseste rezultatele urmarite daca interesul potentialilor clienti nu se manifesta. Si pentru a ajunge la clientii tinta, afacerea dumneavoastra trebuie mai intai promovata pentru ca produsele oferite sa fie cunoscute de publicul larg. Altfel imaginea dumneavoastra si a afacerii pe care o conduceti va avea de suferit, profitul va intarzia sa apara intre timp aparand problemele ce pot duce la falimentarea firmei a carei conducere o gestionati.
 • Andrei
 • 30.08.2013
Promoveaza-ti afacerea prin casetele luminoase de la Divas
Promoveaza-ti afacerea prin casetele luminoase de la Divas
Chiar daca infintarea unei afaceri pare a fi pasul cel mai greu de realizat atunci cand va doriti sa puneti bazele propriei companii, o sa realizati ca lucrurile se complica substantial atunci cand va gasiti in postura in care trebuie sa va faceti cunoscut pe piata din Romania. Atragerea clientilor si campaniile publicitare trebuie sa urmeze imediat dupa ce firma dumneavoastra a luat nastere. Astfel puteti pune bazele unei companii de succes ce va avea priza la consumatori si care va promite un profit pe masura. Pentru a va usura munca, astazi o sa va prezint casetele luminoase produse si distribuite de Divas.
 • Andrei
 • 21.08.2013
Productie publicitara cu Divas
Productie publicitara cu Divas
Detii o firma si-ti doresti sa treci la un alt nivel in ceea ce priveste vanzarile si dezvoltarea ei? Esti in cautarea unei modalitati eficiente de a-ti promova propria afacere? Te-ai gandit la reclama? Productia publicitara iti face cu ochiul? Consideri ca fara un impuls din partea acesteia, nici o companie nu are sanse de reusita, pe termen lung? Casetele luminoase si literele volumetrice ar putea reprezenta o solutie pentru ceea ce-ti doresti? Inscriptionarile si gravura reprezinta o forma eficienta, subtila si eleganta de a te face cunoscut? Daca da, atunci apeleaza la Divas si impreuna cu aceasta companie adu un suflu proaspat propriei tale afaceri. Acum, esti pe punctul de a face un pas important pentru tine si pentru banii pe car i-ai investit in aceasta afacere, luandu-ti soarta in propriile maini si hotarandu-te sa te faci auzit peste tot!
 • Oana Birgaoanu
 • 03.06.2013
Divas – casete luminoase
Divas – casete luminoase
Publicitatea este cea care se ocupa cu promovarea de bunuri, servicii, companii ?i idei, cel mai adesea prin mesaje platite. Scopul direct ale acestor mesaje este acela de a stimula dorintele potentialilor clienti, ?i de a forma asociatii pozitive in ceea ce priveste produsul sau compania promovata.
 • Simona Nechifor
 • 07.05.2013
Produse publicitare de calitate
Produse publicitare de calitate
Publicitatea este o necesitate in zilele noastre. Se promoveaza orice, de la produse, la servicii si idei. Si mijloacele de promovare sunt foarte variate si s-au dezvoltat foarte mult in ultima perioada. Este foarte greu sa razbesti in prezent cu o anumita afacere fara sa o promovezi. Publicitatea s-a facut inca din trecutul indepartat al omenirii. Odata cu aparitia primelor activitati mestesugaresti, a aparut si o anumite competitie intre mestesugari, ceea ce a dat nastere acestui fenomen al publicitatii. Mestesugarii isi promovau prin viu grai produsele lor ca fiind cele mai bune.
 • Seby
 • 03.03.2013
Divas Baia Mare – productia publicitara de nota 10!
Divas Baia Mare – productia publicitara de nota 10!
Iti trebuie diverse obiecte promotionale, cupe sau trofee, de calitate si la preturi fara concurenta? Vrei diverse inscriptionari realizate pe diverse materiale textile ori iti trebuie diverse servicii de gravura?
 • Mirela Sturzoiu
 • 03.10.2013