Serosem

Str. Simion Bǎrnuţiu 28

Distribuitor utilaje agricole

Firma Serosem a luat fiinta in 2005 si ne ocupam cu fabricarea si distribuirea masinilor de semanat agricole, in parteneriat cu o mare companie germana. Produsele noastre sunt deosebit de utile si sunt fabricate la cele mai inalte standarde, astfel ca aveti garantia calitatii. Participam la targuri si expozitii pentru a ne face cunoscuti ca distribuitor utilaje agricole de incredere, iar rezultatele sunt vizibile prin cresterea constanta a vanzarilor.

In ceea ce priveste activitatea in tara, avem contracte de colaborare cu 24 de distribuitori si vrem sa ne extindem colaborarile pe teritoriul intregii tari. Pentru partea de export, produsele noastre sunt preluate de catre partenerul nostru din Germania, de unde acestea ajung in Europa de Vest, dar si in America Centrala si Statele Unite ale Americii. Ne propunem sa exportam produse si in Europa de Est, in tari precum Ungaria, Moldova etc si incercam sa gasim parteneri. Asadar, ne dorim ce este mai bun pentru agricultori si ii incurajam prin intermediul utilajelor noastre.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Distribuitor utilaje agricole Distribuitor utilaje agricole
Firma Serosem a luat fiinta in 2005 si ne ocupam cu fabricarea si distribuirea masinilor de semanat agricole, in parteneriat cu o mare companie germana.…