Senal Com

Str. Republicii, nr. 205, Hala 3

Distribuitor produse metalurgice

Senal Com este distribuitor de produse metalurgice, mai exact tevi din otel sudate sau fara sudura si oteluri rotunde, punand la dispozitia clientilor sai o gama diversificata a celor mentionate, pentru aplicatii specifice mai multor domenii. 

Ca si exemple concrete de produse metalurgice comercializate, amintim: tevi laminate la cald sau trase la rece, fara sudura, (pentru prelucrari mecanice, boilere, schimbatoare de caldura, de inalta precizie, pentru temperaturi inalte si temperaturi scazute, pentru conducte si instalatii, respectiv cilindrii hidraulici), tevi sudate longitudinal sau elicoidal rotunde, precum si tevi sudate patrate si rectangulare, si nu in ultimul rand, oteluri rotunde laminate la cald. 

Asadar, oferta Senal Com, distribuitor produse metalurgice, este extrem de variata, fiecare tip de teava mentionat fiind disponibila la randul ei cu dimensiuni diferite, avand calitati si proprietati variate. Oricand esti in cautarea unui distribuitor produse metalurgice de calitate superioara, apeleaza cu incredere la cele oferite de Senal Com. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Distribuitor produse metalurgice Distribuitor produse metalurgice
Senal Com este distribuitor de produse metalurgice, mai exact tevi din otel sudate sau fara sudura si oteluri rotunde, punand la dispozitia clientilor…
Distribuitor tevi otel Distribuitor tevi otel
Pentru diversitate si calitate superioara in materie de tevi otel, apeleaza la Senal Com, cel mai important distribuitor la nivel national a acestor tipuri…