Beta Proiect

B-dul D. Cantemir nr.7

Diriginte santier

Diriginte santier

 

Oricand aveti nevoie de un diriginte de santier, Beta Proiect va sta la dispozitie cu personal autorizat si calificat. Pentru buna desfasurare a unui proict apelati la serviciile noastre.

Compania Beta Proiect dispune de personal autorizat pentru urmarirea efectuarii lucrarilor de constructii prin intermediul dirigintelui de santier.

Contractarea unui diriginte de santier este obligatorie, insa veti avea parte si de avantaje in desfasurarea lucrarilor intrucat dirigintele este reprezentantul tehnic al beneficiarului.

Inspectorul de santier raspunde fata de persoana fizica investitoare sau firma de consultanta pentru a-i asigura de buna desfasurare a lucrarilor de constructii.

Dirigintele de santier isi exercita atributiile in perioada de pregatire a lucrarilor; in timpul executarii lucrarilor, la receptia lucrarilor. Dirigintele de santier are urmatoarele atributii in perioada de pregatire a lucrarilor: verifica autorizatia de constructie; controleaza respectarea prevederilor legale in ceea ce priveste inspectarea proiectelor de verificatori; participa la trasarea generala a constructiei; urmareste executarea constructiei in concordanta cu prevederile contractuale; interzice folosirea materialelor necorespunzatoare, etc.

Responsabilitatile dirigintelui de santier la receptia lucrarilor sunt: participarea la receptie; rezolvarea problemelor constatate de comisia de receptie; predarea actelor beneficiarulu constructiei; dupa receptia finala, inspectorul de santier preda Cartea tehnica detinatorului legal.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Diriginte santier Diriginte santier
Diriginte santier   Oricand aveti nevoie de un diriginte de santier, Beta Proiect va sta la dispozitie cu personal autorizat si calificat. Pentru…
Consultanta P.S.I. Consultanta P.S.I.
Consultanta P.S.I.   Beta Proiect este o societate ce va ofera servicii de consultanta P.S.I. in vederea eliberarii documentatie necesare pentru…
Proiectare constructii civile Iasi Proiectare constructii civile Iasi
Proiectare constructii civile Iasi   Beta Proiect Iasi va ofera solutii complete in proiectarea constructiilor civile, consultanta in constructii…