Diany Com Srl

Str. Primariei, Nr. 8
Despre companie
Diany Com Srl este o societate cu sediul in Recea str. Primariei nr. 8 jud. Maramures, tel. 0745-832372, avand capital privat romanesc infintata in anul 1996. Principalul domeniu de activitate este fabricarea si distribuirea de inghetata. Brandul Diany cuprinde sortimentele de inghetata dintre cele mai cautate pe piata din nord-vestul Romaniei. Acestea sunt: Magnific, Tornero, Maralact, Ursulet, Capsunica, Grefitto, Diany Lux, Diany Clasic, White Milk, Duetto, Princesse, Cremolacta, Sorbet, Pahar Diany, Vaffe si Gold Coup. Diany Com Srl este liderul incontestabil in vanzarea de inghetata in judetele: Maramures, Satu Mare, Salaj, Bihor si Arad. Diany Com Srl are in dotare o logistica impresionanta: peste 2 000 vitrine frigorifice, 15 camioane frigorifice majoritatea fabricate in ultimii 5 ani, depozite frigorifice, fabrica de inghetata modernizata fiind deschisa in primavara anului 2009. Diany Com Srl dispune de personal bine instruit, calificat avand o mare experienta in acest domeniu. Diany Com Srl reprezinta seriozitate, promtitudine si profesionalism. Diany Bucurii din lapte! Produse si servicii: sortimente de inghetata Tipul companiei: Distribuitor Piata de desfacere: Romania Nr angajati: 11-50 Certificate: CNIPMMR Anul infiintarii: 1996
Lasa un comentariu
Ultimele produse
Inghetata pahar Diany Inghetata pahar Diany
Inghetata
Crema gustoasa de inghetata in ambalaj de carton cu o grafica atragatoare. Materia prima din care este produsa inghetata este de calitate superioara.
Tort aniversar inghetata La Multi Ani Tort aniversar inghetata La Multi Ani
Inghetata
Este o inghetata pentru acasa pentru familie si prieteni. Foarte gustoasa si apetisanta. Ingredientele au fost atent alese. Produsul se produce la FABRICA…
Inghetata pe bat Inghetata pe bat
Inghetata
Inghetatape bat Diany de Lux este rezultatul maiestriei celor mai buni cofetari, care folosesc in retetele lor ingrediente atent selectionate.
Inghetata la cornet, pe bat si la pahare Inghetata la cornet, pe bat si la pahare
Inghetata
Inghetatele Diany sunt produse in Baia Mare, ele au un gust deosebit datorita ingredientele ce le compun. Bucurii din lapte!
Date de contact
Str. Primariei, Nr. 8, , Judetul Maramures
262*****
Statistica
0 aprecieri
8261 vizualizari
0.00 / 0