Helinick

Str. Eraclie Arion nr. 4, Sector 1

Detectie si semnalizare incendiu

Detectie si semnalizare incendiu

 

Printre produsele pe care Helinick vi le pune la dispozitie se numara si sistemele de detectie si semnalizare incendiu. Sisteme inteligente cu o tehnologie de ultima generatie incorpotata.

Sistemele oferite de noi asigura localizarea si semnalizarea imediata a inceputului de incendiu. Rata de alarme false este extrem de redusa in cazul sistemelor comercializate. Utilizam toate tehnologiile aflate pe piata: detectie ultrarapida prin aspiratie, detectie automata, detectie liniara de fum cu IR, semnalizare manuala, detectie de flacara cu IR&UV, detectie liniara cu cablu termosensibil.

Echipamentele sunt produse conform standardelor aflate in vigoare si avizate de catre verificatorii MLPT autorizati.

Centralele de detectie adresabile utilizeaza o tehnologie mut mai avansata fata de centralele conventionale, avand un grad de flexibilitate mai ridicat si oferind posibilitatea localizarii punctuale a detectorului. Centralele pot fi echipate cu circuite de detectie numite bucle de detectie. Dispozitivele conectate pe aceste bucle au fiecare propria adresa. Mecanismele ce se pot monta pe bucle sunt: detectoare de fum, detectoare de temperatura, butoane manuale, interfete adresabile de intrare/iesire.

Reteaua de centrale reprezinta o solutie viabila in cazul in care capacitatea unei centrale ne este suficienta pentru monitorizarea tuturor punctelor de detectie.

Exista mai multe tipuri de detectoare: detectore de fum, de temperatura, detectoare muticriteriale. Detectoarele de fum functioneaza pe principiul refractiei luminii ca si componenta generatoare de alarma.

Detectoarele de temperatura utilizeaza principiul monitorizarii temperaturii cu ajutorul unui termistor. In functie de model, acestea pot declansa alarma la atingerea unui prag prestabilit sau la cresterea rapida a temperaturii.

Detectoarele multicriteriale au incorporate mai multe principii de detectie: cresterea temperaturii, aparitia fumului, aparitia gazelor.

Lasa un comentariu
Alte produse
Sistem detectie perimetrala Sistem detectie perimetrala
Securitate
Sistem detectie perimetrala   Un sistem de detectie perimetrala reprezinta prima bariera impotriva patrunderile prin efractie. Protejeaza-ti bunurile…
Detectie si semnalizare incendiu Detectie si semnalizare incendiu
Siguranta
Detectie si semnalizare incendiu   Printre produsele pe care Helinick vi le pune la dispozitie se numara si sistemele de detectie si semnalizare…
Sistem integrat de securitate Sistem integrat de securitate
Sisteme integrate
Sistem integrat de securitate   Henlick este una dintre primele societati care au implementat conceptul sistemelor integrate de securitate. Incorporam…
Sistem detectie efractie Sistem detectie efractie
Securitate
Sistem detectie efractie   Inlaturati riscul accidentelor de securitate prin instalarea unui sistem de detectie efractie! Helinick este dedicat securitatii…