Artesi Mobili Mobteco

Strada Dolomitului, nr. 27

Design personalizat mobila

Design personalizat mobila

 


Proiectantii nostri va ofera cele mai bune solutii de design personalizat pentru mobila, creat atat pentru spatiul personal, cat si pentru birouri si spatii publice. Toate cerintele dumneavoastra sunt luate in considerare pentru functionalitate maxima si aspect atractiv al oricarei piese de mobilier.

Artesi Mobili Mobteco este o firma specializata in executia de mobila la comanda. Modelele sunt gandite de proiectanti atenti la toate necesitatile spatiului, astfel incat mobilierul sa aiba o functionalitate crescuta pe o perioada lunga de timp. Oferim asistenta pentru punerea in practica a oricarei idei de design si a va oferi cele mai bune recomandari pentru utilizarea spatiului de care dispuneti.

Etapele crearii unui design personalizat pentru mobila dumneavoastra pornesc de la o prima analiza a incaperilor, prin care estimam dimensiunile pieselor, tipologia si asezarea acestora in plan. Venim cu idei de materiale, finisaje si accesorii care sa creeze ambientul dorit, dar si o utilitate crescuta in functie de activitatile care se desfasoara in spatiu si necesitatea de depozitare a unor obiecte. Solutiile noastre de design sunt complete, pentru o amenajare armonioasa.

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Servicii montare mobila Servicii montare mobila
Servicii montare mobila   Aveti nevoie de servicii de montare pentru mobila pe care ati comandat-o? Nici o problema! Artesi Mobili se ocupa si de…
Design personalizat mobila Design personalizat mobila
Design personalizat mobila   Proiectantii nostri va ofera cele mai bune solutii de design personalizat pentru mobila, creat atat pentru spatiul personal,…