Decor Polistiren

str. Manastirii 1279 loc.Ieud Maramures
Despre companie

Compania noastra este specializata in realizarea obiectelor din polistiren decupat cu ajutorul aparaturii computerizate de ultima generatie.
Obiectele realizate de noi au o gama larga de aplicatii, atat la interior cat si la exterior. Punand accent atat pe realizarea de obiecte standard, cat si pe realizarea de obiecte personalizate pe cerintele clientului, suntem convinsi ca veti gasi in societatea noastra un partener de nadejde in realizarea proiectelor pe care vi le doriti.

Va invitam sa vizitati sectiunea Produse pentru a va face o idee despre posibilitatile pe care le oferim, precum si sectiunea Gallery pentru a vizualiza o parte din lucrarile deja realizate.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Coloane Coloane
Materiale de constructii
Big Polistiren executa decoratiuni de exterior pentru case si spatii comerciale. De la brauri, coloane, capiteluri, console decorative, glafuri pentru…
Pervaze Pervaze
Materiale de constructii
Compania noastra ofera accesorii decorative din polistiren care infrumuseteaza si adauga eleganta casei dumneavoastra.
Capete de stalp si gard Capete de stalp si gard
Materiale de constructii
Decorurile sunt realizate din polistiren EPS 80 sau EPS 200 si sunt finisate cu diferiti intaritori in functie de cerintele clientilor.
Profile decorative Profile decorative
Materiale de constructii
Cream produse unice, pe gustul clientului! Suntem specializati in elemente decorative arhitecturale, insa oferim si obiecte de decor personalizate. Iata…
Date de contact
str. Manastirii 1279 loc.Ieud Maramures, Baia Mare, Judetul Maramures
+40-7*****
Statistica
0 aprecieri
9716 vizualizari
0.00 / 0