Dutescu Profesional Cleaning

Sat Prislopu Mic, nr. 53A
Despre companie

Dutescu Profesional Cleaning

 

Dutescu Profesional Cleaning cu sediu in judetul Arges este reprezentanta in Romania si unic importator a brand-ului de renume ING.O.FIORENTINI ITALIA . Printre produsele pe care le comercializam se numara: masini de maturat pardoseli, maturatori stradale, aspiratoare profesionale pentru praf si lichide, injectie-extractie, cu aburi, masini profesionale de spalat-aspirat pardoseli impinse si cu om la bord, monoperii, masini de tractat de dimensiuni mici, s.a.

De asemenea punem la dispozitia clientilor nostri mai multe sisteme de achizitie, venind in ajutorul Dvs. Dispunem de SERVICE in toata tara cu raspuns prompt in maxim 48h.

Datorita caracteristicilor sale, echipamentele de curatenie Fiorentini sunt utilizate multiple locatii din Australia, Europa, Rusia, Japonia, China, cat si Romania si in numeroase centre comerciale, echipamentele fiind deosebit de fiabile pentru domeniul retail. Echipamentele sunt fiabile, rezistente, functioneaza 90 % mecanic, sunt usor de manipulat si simple ca si design.
Societatea noastra acopera intreg domeniul de curatenie prin distribuirea de chimicale si detergenti productie proprie, consumabile, s.a. 

Inca din anul 1978 compania Fiorentini s-a dedicat construirii echipamentelor performante pentru curatenie industriala, iar in prezent este leader in productia acestora avand mai multe fabrici de productie in Italia. Fiecare proiect nou dezvoltat urmareste sa asigure o tehnologie inovatoare care sa raspunda exigentelor clientilor.

Pentru ca ne dorim sa oferim doar produse si servicii de calitate echipa noastra cu o experienta bogata, va sta la dispozitie oricand pentru a va ofei cele mai bune solutii la problemele dumneavoastra.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Masina de curatat impinsa Masina de curatat impinsa
Echipamente curatenie
Masini de spalat impinse   Pentru o curatenie impecabila foloseste masinile de spalat impinse. Dutescu Profesional Cleaning iti pune la dispozitie…
Masina profesionala maturat mochete Masina profesionala maturat mochete
Echipamente curatenie
Masina profesionala maturat mochete     Mocheta va fi curata cu ajutorul masinii profesionale de maturat mochete, furnizata de Dc Profesional…
Echipamente mentenanta curatenie Echipamente mentenanta curatenie
Echipamente curatenie
Echipamente mentenanta curatenie     Pentru a pastra curatenia pentru mai mult timp aveti nevoie de echipamentele de mentenanta pentru curatenie,…
Masina profesionala de curatat pardoseli Masina profesionala de curatat pardoseli
Echipamente curatenie
Model GIAMPY 2Perii Caracteristici tehnice :Masina profesionala pentru spalat curatat aspirat pardoseli, compacta si robusta, conceputa pentru curatarea…
Date de contact
Sat Prislopu Mic, nr. 53A, Bascov, Judetul Arges (vezi harta)
0742.*****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
9576 vizualizari
0.00 / 0