Dany's Electric Workshop

str. V. Milea, nr. 128
Articole
Achizitioneaza piese auto din dezmebrari si asigura-te ca masina ta functioneaza in parametri optimi!
Achizitioneaza piese auto din dezmebrari si asigura-te ca masina ta functioneaza in parametri optimi!
Piese auto din dezmembrari asteapta sa fie achizitionate la preturi mici din stocul nostru. Alegeti-le pe cele potrivite, In functie de marca si modelul masinii!
 • Anca Ionesei
 • 09.04.2014
Dany’s Electric Workshop iti ofera piese auto din dezmembrari!
Dany’s Electric Workshop iti ofera piese auto din dezmembrari!
Odata cu trecerea timpului si cu aparitia unei game vaste de marci si modele de autoturisme, din ce in ce mai multe persoane au inceput sa apeleze la aceasta solutie pentru a se deplasa rapid si confortabil dintr-o locatie in alta. Astazi, autoturismele s-au transformat dintr-un lux intr-o necesitate; aproape orice persoana isi permite sa achizitioneze o masina. Din pacate, cu toate ca ai reusit sa iti cumperi un autoturism, va trebui sa cheltuiesti o suma considerabila de bani si in scopul intretinerii acestuia. In functie de tipul de autoturism, poti fi nevoit sa cheltuiesti destul de mult pe combustibili, dar si pentru a –ti echipa masina cu accesoriile necesare; mai mult decat atat, in cazul unei defectiuni, vei fi nevoit sa apelezi la ajutorul unor specialisti.
 • Zorina Constantinescu
 • 28.03.2014
Dany’s Electric Workshop: Repara-ti masina inteligent
Dany’s Electric Workshop: Repara-ti masina inteligent
Intretinerea unui autovehicul presupune de multe ori investitii neprogramate care pot lasa amprente neplacute asupra bugetului dumneavoastra. Mai ales o data cu trecerea timpului masina va necesita tot mai multe inspectii si reparatii ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti pregatit pentru asemenea situatii. Desigur problemele trebuie remediate din timp pentru a se evita situatiile neplacute din trafic si pentru a limita costurile necesare pentru inlocuirea unor piese sau pentru reparatia propriu-zisa. Pentru a va oferi o mana de ajutor, in cele ce urmeaza o sa va prezint serviciile companiei Dany’s Electric Workshop din Arad. - See more at: http://www.biz-auto.ro/danys-electric-workshop-repara-ti-masina-inteligent/#sthash.yJrvGZkf.dpuf
 • Andrei Prescura
 • 04.03.2014
Dany’s Electric Workshop – Bucurati-va de avantajele pieselor auto din dezmembrari!
Dany’s Electric Workshop – Bucurati-va de avantajele pieselor auto din dezmembrari!
In ultimii ani, din cauza crizei financiare, care a implicat cu ea scaderea puterii de cumparare a cetatenilor, achizitia de componente sau piese auto noi a devenit parca din ce in ce mai mult un lux pe care tot mai putini si-l permit. Ei bine, in ajutorul dumneavoastra, pe piata au aparut firmele care comercializeaza piese auto din dezmembrari. Reducerea considerabila de pret si nu numai, sunt aspectele care ne determina in majoritatea cazurilor sa ne indreptam catre aceste magazine sau ateliere de dezmembrari auto.
 • Adrian
 • 10.03.2014
Dany’s Electric Workshop – Alege dintr-o gama variata de piese auto din dezmembrari!
Dany’s Electric Workshop – Alege dintr-o gama variata de piese auto din dezmembrari!
Toti proprietarii de autoturisme sunt constienti de faptul ca momentul in care una dintre piese se defecteaza dintr-un motiv sau altul, aceasta trebuie schimbata cat mai repede, iar aceasta actiune implica cheltuieli destul de mari lasand astfel la alegere intre cele doua variante: o piesa cumparata de la dealer sau o piese din dezmembrari auto. Este evident faptul ca nu vom putea stopa niciodata efectul de uzura al masinii, indiferent cat de bine o ingrijim de-a lungul timpului, insa exista totusi modalitati prin care putem diminua simtitor acest proces, macar din punct de vedere financiar. Piesele provenite din dezmembrari auto au devenit treptat o solutie la moda pentru reparatiile unor automobile a caror proprietari isi doresc sa faca o economie si care, in acelasi timp insa, nu doresc sa-si puna viata in pericol optand pentru piese ieftine insa de foarte proasta calitate.
 • Adrian
 • 24.02.2014
Piese auto la cel mai bun raport calitate/pret oferite de Dany’s Electric Workshop
Piese auto la cel mai bun raport calitate/pret oferite de Dany’s Electric Workshop
Ai achizitionat o masina second-hand si ai nevoie de piese de schimb pentru a remedia defectiunile prezente? Sau poate esti in cautarea unor piese auto pentru masina ta straina, dar nu esti dispus sa achiti pretul solicitat de furnizorii autorizati? In aceste cazuri si nu numai puteti alege o varianta alternativa extrem de avantajoasa si anume piesele auto rezaultate din dezmembrari. Aceste produse vin cu numeroase avantaje, principalul fiind legat de pretul scazut de achizitie. Pentru a obtine mai multe informatii despre aceste aspecte, nu ezitati si parcurgeti liniile de mai jos.
 • Andrei
 • 23.01.2014
Dany’s Electric Workshop – Expertul tau in piese auto!
Dany’s Electric Workshop – Expertul tau in piese auto!
Daca doresti piese din dezmembrari auto, magazinul Dany’s Electric Workshop din Arad ofera piese din import luate de la autoturisme. Poti comanda telefonic sau prin email orice piese din dezmembrari auto de la autoturisme marcile Volvo, VW, Alfa Romeo, Audi, BMW, Fiat, Ford, Lancia, Skoda, Opel, Seat si Mercedes. Firma importa componente de calitate provenite din parcurile de dezmembrari auto din alte tari. Ele sunt livrate la sediul firmei in cele mai bune conditii. Dany’s Electric Workshop alege doar piesele auto functionale si in stare foarte buna de la masini fabricate incepand cu anul 2000. Cu piesele auto comandate de la Dany’s Electric Workshop, masina ta va functiona in parametrii optimi.
 • Lavinia Bilba
 • 08.01.2014
Dany’s Electric Workshop – Piesele auto din dezmembrari, alternativa ideala a celor noi!
Dany’s Electric Workshop – Piesele auto din dezmembrari, alternativa ideala a celor noi!
Achizitia de componente sau piese auto devine parca, de la an la an, din ce in ce mai costisitoare. Cu totii dintre dumneavoastra stiti foarte bine faptul ca in momentul in care una dintre piese autoturismului se defecteaza dintr-un motiv sau altul, aceasta trebuie schimbata cat mai repede si implica cheltuieli destul de mari lasand astfel de ale una dintre cele doua variante: o piesa cumparata de la dealer sau o piesa din dezmembrari auto. Exista momente cand o piesa la mana a doua, din dezmembrari, e la fel de buna ca si una noua. Din feiricire, pe piata de profil din Romania au aparut tot mai multe firme care se ocupa cu comercializarea de piese auto din dezmembrari. Una dintre acestea este si compania Dany’s Electric Workshopcare, care isi desfasoara activitatea in Arad.
 • Adrian
 • 12.12.2013