Coroane Jerbe Funerare Bucuresti

Strada Patriei 2, Sector 3, Bucuresti

Coroana funerara cu crizantema alba

450 RON
Termen de livrare
2-4 ore de la comanda

Coroana funerară cu crizanteme albe este o alegere solemnă și elegantă pentru a exprima condoleanțe și respect față de cei plecați. Cu dimensiuni standard potrivite pentru a fi amplasată cu grație în locul potrivit, această coroană reprezintă o omagiere delicată și frumoasă.

Cu diametrul său potrivit și dimensiunea adecvată pentru a se potrivi cu dignitate pe suportul funerar, coroana este creată cu măiestrie pentru a oferi un tribut impresionant și respectuos. Crizantemele albe, cu simbolismul lor de puritate și sinceritate, aduc un sentiment de liniște și pace în momentele de doliu.

Fiecare floare este aranjată cu grijă și atenție la detalii, pentru a crea o coroană armonioasă și impresionantă. Această coroană funerară cu crizanteme albe este o alegere potrivită pentru a exprima cele mai sincere gânduri de condoleanțe și dragoste față de cei plecați, oferind un omagiu demn și respectuos în aceste momente dificile.

Cu o înălțime impunătoare de 100 de centimetri și o lățime de 70 de centimetri, această coroană funerară cu crizanteme albe devine o prezență remarcabilă în orice împrejurare.

Lasa un comentariu
Alte produse
Coroana funerara cu crizantema alba Coroana funerara cu crizantema alba
Coroane Funerare clasice
Coroana funerară cu crizanteme albe este o alegere solemnă și elegantă pentru a exprima condoleanțe și respect față de cei plecați. Cu dimensiuni standard…