Contasoft

str. Gheorghe Petrascu, nr. 50 B
Articole
Contasoft iti pune la dispozitie sisteme gestiune ERP!
Contasoft iti pune la dispozitie sisteme gestiune ERP!
Cu ajutorul unui sistem de gestiune ERP, vei putea economisi atat resurse financiare, cat si timp. Acesta este alcatuit din mai multe module, care iti usureaza lucrul.
 • Zorina Constantinescu
 • 07.04.2014
Cum se citesc codurile de bare?- Contasoft
Cum se citesc codurile de bare?- Contasoft
Codurile de bare sunt acele reprezentari de date codificate ce sunt destinate a fi citite pe cale optica. Acestea au fost create intrucat calculatoarele nu sunt capabile sa citeasca intr-un mod facil reprezentarea grafica normala a cifrelor si a literelor. Codurile de bare se folosesc in diverse domenii, avand aspectul unui sir de bare negre de diverse grosimi pe un fundal alb. Ele se citesc si se decodeaza cu ajutorul unor scanere speciale ce masoara reflexia luminii, interpreteaza codurile drept cifre si litere si le trimit unui dispozitiv de gestionare a datelor. - See more at: http://www.net-biz.ro/cum-se-citesc-codurile-de-bare-contasoft/#sthash.PZbKE604.dpuf
 • Anca Ionesei
 • 07.03.2014
Sistem de gestiune ERP garantat de Contasoft
Sistem de gestiune ERP garantat de Contasoft
Daca activitatea dumneavoastra presupune si gestiunea unei companii, atunci cu siguranta ca un ajutor ar fi mai mult decat apreciat. Dupa cum bine stim gestionarea activitatiilor unei firme presupune o munca asidua prin care sa se asigure buna desfasurare a activitatilor desfasurate, legalitatea acestora dar si evitarea fraudelor, sau pierderilor financiare. Aceste operatii devin din ce in ce mai greu de indeplinit odata cu cresterea companiei, caz in care Contasoft va poate oferi ajutorul de care aveti nevoie.
 • Andrei
 • 11.02.2014
Sistem GIS oferit de Contasoft!
Sistem GIS oferit de Contasoft!
Planificarea geografica si studierea anumitor fenomene se realizeaza cel mai usor folosind un sistem GIS. Contasoft iti ofera sistemul Magellan de informatii georgrafice, util oricarei companii ce isi desfasoara activitatea in mai multe orase ale tarii. Sistemul GIS iti ofera posibilitatea de a printa orice harta, de a adauga diverse texte si de a crea retele ce te ajuta in planificarea distributiei unor produse, planificarea strategiei de marketing, de abordare a potentialilor clienti, precum si a canalelor de distributie pe care le poti crea. Informatiile stocate pot fi vizualizate doar de persoanele care au instalat sistemul GIS, astfel ca si protectia datelor este asigurata. Specific unui GIS este modul de organizare a informatiei gestionate. Exista doua tipuri de informatie: una grafica care indica repartitia spatiala a elementelor studiate si alta sub forma de baza de date pentru a stoca atributele asociate acestor elemente.
 • Lavinia Bilba
 • 18.02.2014
Contasoft scaneaza si contabilizeaza
Contasoft scaneaza si contabilizeaza
Softul de citire al codurilor de bare, care sa fie integrat cu cel de gestiune financiar-contabila, iti ofera o siguranta a datelor si a inregistrarii mult mai simpla si eficienta a vanzarii de marfuri. Firma Contasoft iti pune la dispozitie un astfel de soft, care are si optiunea de generare de coduri de bare. Softul de citire coduri de bare Codebar Platphorma POS nu poate fi utilizat fara cel de gestiune, cu acelasi nume. Acest tip de soft citeste codurile de bare cu ajutorul unor cititoare speciale si emit comenzi de tiparire a bonului fiscal, iar dupa aceea datele sunt preluate in sistemul de gestiune financiar-contabil.
 • Oana Birgaoanu
 • 15.01.2014
Rapiditate la inregistrarea marfurilor vandute? – Contasoft
Rapiditate la inregistrarea marfurilor vandute? – Contasoft
Ai o afacere in domeniul vanzarilor si ai nevoie de ajutor la inregistrarea produselor care au fost cumparate? Solutia ideala vine de la compania Contasoft din Galati, care pune la dispozitia celor interesati, un soft de citire coduri de bare. Acesta este perfect compatibil cu oricare dintre casele de marcat: Optima, Datex, Euro, Sapel, Elka, insa daca nu dispuneti de nici una dintre acestea, nu trebuie sa cheltuiti bani pentru a achizitiona una dintre ele, intrucat prin intermediul driverului universal, softul pe care vi-l oferim, se poate configura astfel incat sa lucreze cu orice fel de casa de marcat ce are o interfata PC sau cu orice fel de imprimanta fiscala.
 • Anca Ionesei
 • 12.12.2013
Contasoft -Pentru calculul simplu si eficient al salariilor
Contasoft -Pentru calculul simplu si eficient al salariilor
Esti in cautarea unor instrumente ideale pentru calculul si gestionarea eficienta a salariilor? Inseamna ca ai nevoie de softuri de salarizare performante cu ajutorul carora, in primul rand, sa elimini o mare parte din activitatile de rutina si mari consumatoare de timp pe care le implica calculul salarial. Mai mult decata atat, aceste softuri genereaza automat declaratiile, raporturile periodice aferente salariilor si contabilizare integrata, conform reglementarilor legislatiei romanesti. Cu alte cuvinte, odata cu utilizarea acestora vei avea parte de un¨partener¨ de nadejde, inteligent, usor de personalizat, comunicativ si integrabil.
 • Silvana Vorovenci
 • 26.11.2013
Contasoft te ajuta sa nu te ratacesti
Contasoft te ajuta sa nu te ratacesti
Acum ca ai aflat aceasta informatie nu ar fi rau sa o plasezi si sefilor tai si poate acestia se incumeta si cumpara un astfel de sistem, care va avea numai beneficii pentru toata lumea. De unde se poate cumpara un sistem GIS? De la Contasoft din localitatea Tecuci, judetul Galati.
 • Oana Birgaoanu
 • 23.10.2013