Case Calduroase

Str. Principala nr. 86
Articole
Visul tau s-a implinit: case din caramida la cheie!
Visul tau s-a implinit: case din caramida la cheie!
Daca visezi la o casuta fie ea cat de mica, dar sa fie a ta, sa ai o curte in care sa te poti bucura vara de vara de serile calduroase si un mic petic de pamant ca sa-ti cultivi legume proaspete, case din caramida la cheie sunt solutia pe care o cauti demult. Acestea au numeroase avantaje printre care amintim pe cele mai importante: se construiesc repede – in 60 de zile primesti cheile de la casa, sunt calduroase si nu costa mult, raportul calitate-pret fiind extrem de corect si de avantajos pentru ambele parti.
 • Oana Birgaoanu
 • 27.10.2014
Cum sa-ti construiesti si tu o casa calduroasa
Cum sa-ti construiesti si tu o casa calduroasa
Ce inseamna o casa calduroasa pentru tine? In primul rand, o astfel de casa trebuie sa fie bine izolata astfel incat sa ofere caldura si confortul necesar pentru intreaga familie. Insa, o casa calduroasa este totodata acea casa cu un aspect estetic deosebit, ingrijit, elegant, realizat 100% dupa personalitatea ta. O casa calduroasa este, nu in ultimul rand, locul unde te simti cel mai bine, unde te relaxezi dupa o zi obositoare de munca, unde iti cresti copiii, unde iubesti, plangi si razi impreuna cu cei dragi tie.
 • Oana Birgaoanu
 • 17.12.2014
Case calduroase pentru ierni friguroase!
Case calduroase pentru ierni friguroase!
Acum ca iarna s-a instalat in toata tara, gandul la una dintre acele case calduroase de revista este mai ademenitor ca niciodata. Poate ca ai pierdut trenul si in acest an nu-ti vei mai putea ridica casa mult visata, insa in 2015 ai tot timpul din lume.
 • Oana Birgaoanu
 • 03.12.2014
Avantajele unei case din caramida
Avantajele unei case din caramida
Stiai ca una dintre cele mai indragite case atat de europeni, cat si de romani, raman casele din caramida? Statisticile ne arata ca nici mai mult, nici mai putin de 2 milioane de constructii noi, constructii rezidentiale, se ridica anual in Europa. Iar acest numar este impresionant si reprezinta un procent de 60% din totalul de locuinte noi care se construiesc pe batranul continent.
 • Oana Birgaoanu
 • 21.10.2014
Cassa Dekor – Avantajele caselor din lemn semifinisate!
Cassa Dekor – Avantajele caselor din lemn semifinisate!
O casa din lemn sau o casa din caramida ? Iata o intrebare extrem de frecventa din ultimii ani, care a aparut odata cu patrunderea pe piata a caselor de lemn, cunoscute drept case “americane” sau “canadiene”. In ceea ce priveste raspunsul, parerile sunt impartite, fiecare varianta are avantaje ei si fiecare constructor sau cumparator de case trebuie sa tina cont de particularitatile terenului si de costurile pe care si le poate permite. In cazul in care alegeti prima varianta si va doriti o casa de vacanta sau de locuit, calduroasa si cu o protectie fonica de exceptie, acum aveti solutia la toate aceste cerinte prin intermediul firmei Cassa Dekor din Satu Nou de Jos (judetul Maramures).
 • Adrian Baciu
 • 11.12.2013
Pentru o constructie rezistenta alege Cassa Dekor
Pentru o constructie rezistenta alege Cassa Dekor
Inainte ca planul casei sa prinda contur, o mare atentie cade asupra materialelor din care urmeaza sa fie efectuata constructia. Datorita diversitatii, ai de ales dintr-o gama vasta de modele, insa una dintre ele reuseste sa se detaseze cu usurinta fata de restul: casa din caramida. Casa la rosu, asa cum mai este denumita, este un imobil ridicat pe structura, fara finisaje si fara exteriorul acoperisului. Acest tip de imobil include: trasarea casei conform planului de amplasament; saparea, armarea si betonarea fundatiei; zidirea peretilor exteriori si interiori; armarea si betonarea elementelor structurale, precum si realizarea structurii acoperisului. Acest tip de casa ofera avantajul liberei alegeri a proprietarului, dar si costuri mai mici fata de o locuinta finisata.
 • Silvana Vorovenci
 • 05.11.2013
Cassa Dekor – calitate “la cheie”
Cassa Dekor – calitate “la cheie”
Infiintata relativ recent, in 2007, Cassa Dekor este constituita dintr-o o echipa tanara si dornica de acumulare de experienta profesionala, care ofera tuturor clientiilor serviciul de constructii de case oriunde in Romania. Incepand cu anul 2010, managementul firmei a hotarat sa ofere clientilor sai servicii integrate in constructii sau cum se mai spune in domeniu: “case la cheie”. Firma beneficiaza de asemenea si de expertiza unui arhitect cu experienta, doamna Iuliana Göbel. Lucrarile de instalatii sunt proiectate de catre Ing. Vlad Ghetie, iar realizarea lor este strict supravegheata de acesta. Din gama extinsa de case construite de Cassa Dekor se numara case construite pe baza de lemn sau pe baza de caramida.
 • Adrian
 • 09.10.2013
Cassa Dekor – si casa mult visata devine realitate!
Cassa Dekor – si casa mult visata devine realitate!
De sase ani pe piata constructiilor romanesti, societatea Cassa Dekor stie sa lucreze numai cu oameni cu experienta si bine pregatiti in domeniu, ea oferindu-ti lucrari diverse, executate la standarde ridicate de calitate. Indiferent ca iti doresti o casa la cheie sau doar una la rosu, ca alegi un model constructiv simplu sau unul complex, ca vrei o constructie din lemn sau doar una din caramida, apeland la firma Cassa Dekor ai garantia reusitei. Echipele de lucru Cassa Dekor se pot mandri cu numeroasele proiecte finalizate, realizate din materiale de calitate, cu atentie la imbinari si finisaje. Toate casele purtand amprenta Cassa Dekor sunt finalizate la standarde de calitate ridicate, fiind rezistente si avand un design deosebit, in functie de pretentiile si gusturile beneficiarilor.
 • Mirela Sturzoiu
 • 02.10.2013