Zinc Transilvania

Str. Gheorghe Lazar, nr. 2

Confectionare turnuri de biserica Alba

Firma Zinc Transilvania se ocupa si de confectionarea turnurilor de biserica, atat in judetul Alba unde isi are sediul, cat si in alte parti ale tarii. Astfel de servicii au ca scop imbunatatirea aspectului acestor constructii, si oferirea unor produse de cea mai buna calitate. 

Turnurile de biserica trebuie sa fie impunatoare, frumoase si foarte inalte pentru a putea fi vizibile chiar si de la departare.

Fabricate doar din materiale de calitate superioara, turnurile sunt realizate conform cerintelor si structurii fiecarei biserici in parte, oferind siguranta si rezistenta la orice modificare a mediului. Create pe structura de lemn, sunt usor de montat. Invelitoarea ce le acopera este alcatuita din solzi din tabla, aspect ce garanteaza o rezistenta sporita impotriva intemperiilor.

Turnurile pot lua forme dintre cele mai diverse, mesterii firmei Zinc Transilvania avand capacitatea de a crea modele care satisfac pana si pe cei mai exigenti dintre clienti. Compania raspunde cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari venite in acest sens, garantandu-va produse de calitate, la preturi competitive.

Cere oferta
Lasa un comentariu
Alte servicii
Confectionare turnuri de biserica Alba Confectionare turnuri de biserica Alba
Firma Zinc Transilvania se ocupa si de confectionarea turnurilor de biserica, atat in judetul Alba unde isi are sediul, cat si in alte parti ale tarii.…
Confectionare cruci pentru biserici Confectionare cruci pentru biserici
Zinc Transilvania se ocupa si de confectionarea de cruci pentru biserici. In scopul obtinerii unor produse finale pe masura asteptarilor, in procesul…