Con Vest

Sibiu
Articole
Con Vest-Schele metalice la preturi mici…foarte mici!
Con Vest-Schele metalice la preturi mici…foarte mici!
Nelipsite de pe santierele de costructie, utilizate la fatade cu pereti verticali, pentru lucrari de vopsitorii, finisaje, montaj, instalatii, intretinere si reparatii, tencuieli, zidarie si placari, schelele metalice sunt elemente esentiale de care depinde calitatea unei lucrari, motiv pentru care acestea trebuie sa indeplineasca o serie de facilitati. In primul rand, o schela metalica trebuie sa ofere mobilitate si echilibru, totul pentru ca aceasta sa poata fi utilizata fara a pune in pericol constructia ori siguranta muncitorilor. In al doilea rand, schelele metalice trebuie sa permita o manevrare usoara si totodata sa ofere eficienta in asamblare si dezasmblare. Mai mult decat atat, piesele utilizate trebuie sa aiba o greutate adecvata, astfel incat sa nu ridice probleme in ceea ce priveste depozitarea si transportul lor. Versatilitatea schelelor metalice este o conditie pentru ca acestea trebuie sa permita utilizarea in siguranta si in cazul constructiilor in panta, cu o adaptare optima la diverse forme constructive. In plus, schelele metalice trebuie sa ofere posibilitatea de completare in timp a unor elemente componente.
 • Silvana Vorovenci
 • 04.03.2014
Inchiriaza schele metalice doar cu Con Vest!
Inchiriaza schele metalice doar cu Con Vest!
Compania Con Vest ofera spre inchiriere schele metalice de calitate pentru a putea realiza lucrarile pe care le doresti. Con Vest are disponibile pe stoc mai multe modele de schele metalice revopsite si reconditionate, dar si noi si semi-noi. Calitatea produselor este excelenta, iar schelele sunt compuse din doua balustrade pentru fiecare picior, podina zincata si accesoriile necesare pentru ancorare. Schelele pot fi utilizate la lucrarile de reabilitate a fatadelor sau termoizolatii. Modelele sunt usoare si picioarele sunt complet vopsite. Schelele oferite de Con Vest sunt usor de montat si demontat fiind realizate intr-o maniera extrem de simpla, acestea au o capacitate mare de incarcare, iar fixarea lor este sigura.
 • Lavinia Bilba
 • 15.01.2014
Produse pe care trebuie sa le ai daca lucrezi in domeniul constructiilor – Con Vest
Produse pe care trebuie sa le ai daca lucrezi in domeniul constructiilor – Con Vest
Con Vest va pune la dispozitie schele metalice second hand, la un raport excelent calitate-pret, care dispun de caracteristici pozitive ce va garanteaza securitatea in munca si confortul: sunt rezistente la socuri, la uzura, la coroziune, au o durata mare de viata, pot suporta greutati de sarcini ridicate, montarea si demontarea lor se realizeaza rapid si usor, astfel ca aceaste operatiuni se vor putea realiza in fiecare zi la inceputul sau/si la sfarsitul programului de munca fara a necesita mult timp, s.a.m.d.
 • Anca Ionesei
 • 18.11.2013
Schele metalice second hand oferite de Con Vest
Schele metalice second hand oferite de Con Vest
Schelele metalice sunt utilizate de companiile ce activeaza in domeniul constructiilor sau in domeniul industrial. Aceste schele permit accesul la inaltime asigurand siguranta lucratorilor si furnizand un suport solid in care angajatii isi pot executa sarcinile. Schelele metalice pot fi de mai multe tipuri in functie de necesitatiile beneficiarilor, dimensiunile acestora dar si accesorile cu care sunt prevazute variind in functie de modelul pe care il alegeti. Desigur, datorita procesului de asamblare orice schela poate fi usor modificata si adaptata anumitor situatii speciale. Astfel, puteti modifica sau extinde o schela aflata in posesie prin atasarea elementelor de constructie.
 • Andrei
 • 10.10.2013
Con Vest: Schele metalice noi si second-hand
Con Vest: Schele metalice noi si second-hand
Con Vest activeaza in domeniul industrial, compania executandu-si activitatea in Sibiu dar livrand produsele pe tot cuprinsul tarii. In principiu, Con Vest comercializeaza schele metalice, noi, second-hand, semi noi si reconditionate, precum si popi metalici second hand sau popi semi noi la pret de second. Toate schelele comercializate sunt in perfecta stare oferind siguranta in utilizare. Acestea sunt reconditionate si testate in prealabil asadar puteti fi siguri de calitatea produselor. Con Vest ofera si accesorii pentru schele metalice, dar despre aceste lucruri o sa discutam ceva mai tarziu. Dupa cum am mentionat, Con Vest isi are sediul in Sibiu dar la cerere, schelele metalice pot fi transportate in orice localtate din Romania, chiar daca vorbim despre Bucuresti sau alte localitati de la periferie. Transportul va fi asigurat de Con Vest, fiecare produs fiind livart in stare perfecta, rapid si in cele mai sigure conditii. Desigur, preturile de transport vor fi suportate de beneficiari; nu va faceti griji insa pentru ca tarifele sunt mici iar pentru anumite comenzi se acorda reduceri substantiale.
 • seby
 • 26.09.2013
Con Vest – Schele metalice de calitate, rezistente si foarte ieftine
Con Vest – Schele metalice de calitate, rezistente si foarte ieftine
Firma Con Vest, cu sediul in Sibiu, are ca principal domeniu de activitate vanzarea schelelor metalice second – hand si a schelelor metalice semi – noi la pret de second – hand. Pe langa acestea, firma are in permanenta disponibili in stoc si popi metalici second –hand sau semi – noi. La cererea clientilor, angajatii firmei Con Vest vor asigura si transportul in Bucuresti sau in tara a schelelor. La cantitati mai mari de marfa comandata se ofera bonus suportii metalici pe care sunt depozitati popii metalici sau schela metalica. Schelele metalice comercializate de compania Con Vest respecta cu strictete normele si standardele aflate in vigoare pentru ridicarea constructiilor de cea mai buna calitate. Pentru ca fiecare client ce apeleaza la serviciile companie sa fie pe deplin multumit, specialistii firmei pun accent pe profesionalism si pe seriozitate.
 • Dan Constantin
 • 27.08.2013
Schele metalice second-hand la preturi mici, prin Con Vest
Schele metalice second-hand la preturi mici, prin Con Vest
Pentru realizarea de amenajari, termoizolatii precum si in alte lucrari prestate in domeniul constructiilor, va fi necesara o schela metalica. Schelele metalice sunt de cele mai multe ori comercializate la preturi ridicate, chiar daca utilitatea acestora nu implica partea „vizibila” a lucrarii executate.
 • Andrei
 • 26.07.2013
Con Vest Sibiu– calitate garantata oricand !
Con Vest Sibiu– calitate garantata oricand !
Cu experienta in domeniu, firma Con Vest iti ofera produse de calitate, la cele mai bune preturi de pe piata, oferta sa fiind variata.
 • Mirela Sturzoiu
 • 18.06.2013