Competitiv

Str. Simion Barnutiu Nr. 12
Despre companie

Competitiv Oradea 

 

Firma Competitiv din Oradea are solutia la indemana pentru a va ajuta in combaterea insectelor si daunatoarelor din gospodarii, fiind importator unic al brandurilor italiene Copyr si Industrial Chimica de la care au furnizat marcile  de momeli si pesticide Rattidion si Varat.

De-a lungul timpului acestea marci si-au dovedit eficacitatea 100%, motiv pentru care firma Competitiv si-a intemeiat propria retea de distributie prin intermediul careia se asigura transportul produselor pe piata din Romania.

In gama de produse distribuite se includ: insecticidele, electroinsecticidele, pulverizatoarele, capcanele pentru insecte, momeli proaspete si sub forma de cuburi pentru soareci, statii de intoxicare, capvane mecanice si multe alte produse de agest fel, menite sa va ajuta sa eliminati micile neplaceri care pot aparea in casa si gradina.

Produsele furnizate sunt de cea mai buna calitate, acestea fiind produse in Italia. Daca sunt utilizate conform instructiunilor de utilizare acestea vor avea cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp si vor combate cu succes toti daunatorii care pot afecta sanatatea si bunastarea dumneavoastra.

Va recomandam cu incredere produsele distribuite de firma Competitv din Oradea si cu siguranta nu veti fi dezamagiti de rezultatele acestora!

 

 

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Momeala soareci Momeala soareci
Produse Competitiv
Momeala soareci    Daca aveti probleme cu soarecii, firma Competitiv vine in ajutorul dumneavoastra cu momeala proaspata impotriva soarecilor.…
Distribuitor insecticide Distribuitor insecticide
Produse Competitiv
Distribuitor insecticide     Pentru a scapa de insectele nedorite, firma Competitiv ine in ajutorul dumneavoastra fiind distribuitor de insecticide…
Furnizor electroinsecticide Furnizor electroinsecticide
Produse Competitiv
Furnizor electroinsecticide    Pentru a combate eficient insectele aveti nevoie de produse performante! Competitiv SRL este furnizor de electoinsecticide,…
Date de contact
Str. Simion Barnutiu Nr. 12, Oradea, Judetul Bihor (vezi harta)
0745 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
2774 vizualizari
0.00 / 0