Aluminium Glass

Str. Dreptatii nr. 2, sector 1

Compartimentari sticla

Specializata in lucrarile de compartimentari sticla, Aluminium Glass ofera clientilor din Bucuresti solutii la cheie in domeniu, produse si servicii deopotriva in vederea valorificarii inteligente a spatiilor vizate si obtinerea unor amenajari de bun gust. 

Pentru compartimentari, echipa Aluminium Glass foloseste sticla securizata sau laminata, in cazul spargerii acestea nefiind un pericol pentru cei din jur datorita fragmentarii in bucati foarte mici, respectiv prinderea bucatilor rezultate intre cele 2 foi. Pe langa siguranta, compartimentarile de aceasta natura aduc un mare plus la capitolul estetic, noile spatii create fiind caracterizate de luminozitate, simplitate si eleganta desavarsita. 

Des intalnite in cadrul imobilelor ce adapostesc birouri, Aluminium Glass din Bucuresti realizeaza compartimentari sticla cu pereti despartitori, mobili sau glisanti, respectiv usi cu diverse finisaje obtinute prin procedeele de sablare si colorare, asigurand proiecte de top, rezultate pe masura asteptarilor si materializarea chiar si a celor mai exigente cerinte si nevoi. 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Compartimentari sticla Compartimentari sticla
Specializata in lucrarile de compartimentari sticla, Aluminium Glass ofera clientilor din Bucuresti solutii la cheie in domeniu, produse si servicii deopotriva in…