Cominvest

Splaiul Unirii, nr 313, Incinta ICPE SA, corp H
Articole
Pregatiri pentru iarna la instalatii HVAC
Pregatiri pentru iarna la instalatii HVAC
Importanta ventilarii eficiente a spatiilor unde sunt amplasate echipamente industriale este bine-cunoscuta, insa pe langa acest gen de aplicatii, categoria de instalatii HVAC include o serie larga de sisteme si aplicatii plecand de la sistemele de filtrare si conidtionare a aerului. Cominvest este locul unde veti putea gasi cele mai bune solutii complete pentru cladirile de birouri dar si pentru spatii industriale. Avem o istorie lunga de aproape 2 decenii in spatele nostru, una in care am evoluat datorita clientilor nostri si mai ales, datorita impulsului de a oferi cel mai inalt nivel al calitatii prin intermediul serviciilor de consultanta, montare dar si service pentru toate tipurile de instalatii HVAC.
  • Bianca Hau
  • 10.11.2015
Cominvest ofera centrale cu tiraj fortat!
Cominvest ofera centrale cu tiraj fortat!
Cominvest este o companie profesionista in domeniu care ofera celor interesati centrale cu tiraj fortat la preturi dintre cele mai accesibile de pe piata.
  • Lavinia Bilba
  • 10.12.2014
Centrale cu tiraj fortat de la Cominvest!
Centrale cu tiraj fortat de la Cominvest!
Pentru cei care locuiesc la bloc, Cominvest recomanda centrale cu tiraj fortat oferite la preturi convenabile. De o calitate superioara, produsele sunt ideale pentru astfel de aplicatii si au un cost avantajos.
  • Lavinia Bilba
  • 05.10.2014
Montaj sisteme climatizare, doar prin Cominvest!
Montaj sisteme climatizare, doar prin Cominvest!
Datorita experientei de peste 15 ani pe piata de profil, echipa Cominvest poate executa orice lucrari de montaj sisteme climatizare, indiferent de marca echipamentelor si indiferent de complexitatea lor.
  • Silvana Vorovenci
  • 27.09.2014
Avantaje sisteme climatizare comerciale de la Cominvest
Avantaje sisteme climatizare comerciale de la Cominvest
Atunci cand doresti sa imbunatatesti conditiile de microclimat interior sau cand doresti ca aerul din interiorul unui spatiu comercial sa atinga anumiti parametrii ai 2 optiuni: fie ventilezi spatiul care-ti da batai de cap, fie il climatizezi. Daca alegi ventilatia spatiului comercial trebuie sa stii ca aceasta poate fi mecanica sau naturala, insa ea nu se mai practica, nu mai este la moda. In zilele noastre se utilizeaza sisteme climatizare comerciale, aceste sisteme permitandu-ti sa controlezi in mod eficient temperatura aerului din interiorul spatiului comercial.
  • Oana Birgaoanu
  • 23.09.2014