Color Point Advertising

Str. Stadion nr. 1 bis
Articole
5 motive pentru care sa alegi totemuri luminoase
5 motive pentru care sa alegi totemuri luminoase
Totemuri luminoase sunt reclame verticale deosebit de elegante si impresionante care cu siguranta ca vor incanta privirile trecatorilor, fiind o modalitate eficienta de a atrage potentialii clienti.
 • OANA BIRGAOANU
 • 14.01.2015
Color Point Advertising – Casete luminoase pentru promovarea imaginii firmei tale!
Color Point Advertising – Casete luminoase pentru promovarea imaginii firmei tale!
Pentru multe persoane, casetele luminoase sunt simple instalatii ce au un panou iluminat, amplasat chiar la intrarea intr-un magazin sau o altfel de firma. Totusi, la o privire mai atenta, ne putem da seama ca aceste firme luminoase, in special cele cu leduri, pot sa faca diferenta dintre a incheia o vanzare sau a pierde un client. Pentru a intelege de ce aceste obiecte de promovare sunt atat de importante in publicitate, trebuie sa le identificam scopul– aceste casete sunt construite in mod special pentru a afisa o imagine, cu o iluminare cat mai exacta, cat mai precisa, pe intreaga suprafata. Descopera casete luminoase potrivite oricarei afaceri, compara oferte, inspira-te, iar in final creeaza-ti propria varianta, personalizata dupa nevoi, cu ajutorul serviciilor oferite de firma Color Point Advertising din Miercurea Ciuc.
 • Adrian
 • 18.02.2014
Color Point Advertising iti ofera totemuri luminoase!
Color Point Advertising iti ofera totemuri luminoase!
Alege totemurile luminoase Color Point Advertising, pentru semnalizarea intrarilor, zonele cu trafic intens si slab luminate sau pentru promovare!
 • Zorina Constantinescu
 • 20.03.2014
Color Point Advertising ofera casete luminoase!
Color Point Advertising ofera casete luminoase!
Serviciile oferite de Color Point Advertising cuprind si realizarea de casete luminoase in Harghita si prin imprejurimi. Firma iti ofera toate metodele de comunicare a brand-ului.
 • Lavinia Bilba
 • 10.04.2014
Volumetrii luminoase Sepia Print – Solutii ideale in domeniul productiei publicitare!
Volumetrii luminoase Sepia Print – Solutii ideale in domeniul productiei publicitare!
In productia publicitara, cel mai mare impact vizual o au fara indoiala elementele de semnalistica luminoase. In aceasta categorie intra si volumetriile luminoase care va ofera o alternativa economica de a sustine si promova brandul si imaginea companiei dumneavoastra. Profitati de avantajele unei reclame luminoase pentru a atrage atentia si a comunica brandul dumneavoastra. Volumetrii luminoase pot avea diverse forme si dimensiuni, si se pot personaliza in cele mai variate culori. O firma care va ofera o atentie deosebita in productia de volumetrii luminoase pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de un produs premium, cu finisaje de exceptie, este Sepia Print din Bistrita.
 • Adrian
 • 18.02.2014
Color Point Advertising-Indrazneste sa fii vizibil!
Color Point Advertising-Indrazneste sa fii vizibil!
Orice firma, indiferent de profil sau cifra de afaceri are un singur scop: sa castige notorietate. Plecand de la ideea ca publicitatea este cheia succesului in afaceri, tot mai multi sunt cei aflati in cautarea unor solutii eficiente care sa le asigure o buna vizibilitatea in randul clientilor. Unii aleg diferite strategii de marketing ce presupun eforturi finianciare, in timp ce altii prefera modalitati simple dar sigure de publicitate. Din aceasta ultima categorie fac parte si casetele luminoase, care dincolo de ideea simpla pe care o au la baza, aceea de a fi vizibile pe timp de noapte, aduc numeroase beneficii, deloc de neglijat. Asadar, daca doresti sa atragi atentia potentialilor clienti, opteaza pentru casetele luminoase oferite de Color Point Advertising, companie ce ofera serivicii complete, de inalta calitate, in domeniul materialelor promotionale, totul la preturi excelente. Cu alte cuvinte Color Point Advertising te face vizibil!
 • Silvana Vorovenci
 • 21.02.2014