UnicMar New Energy

Str. Lunga, nr. 21, Ocna Mures

Cofinantari UE proiecte energie regenerabila

Daca v-ati decis sa investiti in proiecte de energie regenerabila, insa nu dispuneti de fonduri suficiente pentru acest lucru, puteti opta pentru cofinantari UE.

Bineinteles, nu oricine poate beneficia de o asemenea sansa sau posibilitate de aceea este recomandat sa apelati la ajutorul unor profesionisti care va pot ajuta in acest sens. Reprezentantii UnicMar New Energy  se vor implica pentru ca proiectul in sine sa fie unul puternic astfel incat sa se obtina cofinantarea de la UE. 
Specialistii companiei noastre dau dovada de profesionalism, eficienta, seriozitate si promptitudine de fiecare data cand sunt contactati pentru a furniza solutii optime, fie ca acestea constau in servicii sau in produse, fie ca sunt doar sfaturi de specialitate.

Alegandu-ne ca si colaboaratori veti avea posibilitatea de a va bucura de  produse si servicii de calitate, precum si de un parteneriat stabil, bazat pe incredere, comunicare si respect. 

 

Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Studii fezabilitate proiecte energie regenerabila Studii fezabilitate proiecte energie regenerabila
Expertii UnicMar New Energy realizeaza studii fezabilitate proiecte energie regenerabila in acord cu cele mai inalte standarde si cu normativele legislative…
Cofinantari UE proiecte energie regenerabila Cofinantari UE proiecte energie regenerabila
Daca v-ati decis sa investiti in proiecte de energie regenerabila, insa nu dispuneti de fonduri suficiente pentru acest lucru, puteti opta pentru cofinantari…