Co Prod Sor

Str. Principala, nr. 39
Despre companie

Infiintata in anul 2006, compania Co Prod Sor este producator si distribuitor al uleiului de floarea soarelui si a srotului, produs rezultat in urma procesului de macinare al graului, ce se foloseste in zootehnie in scopul obtinerii de furaje pentru animale. Cu sediul in comuna Oteleni, judetul Iasi, firma isi desfasoara activitatea pe intreg teritoriul tarii.

Produsele comercializate de catre Co Prod Sor nu contin aditivi alimentari sau alte substante chimice care ar putea dauna sanatatii dumneavoastra. Uleiul de floarea soarelui este obtinut prin presare la rece, procedeu ce permite mentinerea substantelor esentiale si a proprietatilor antioxidante atat de benefice pentru organismul uman. Uleiul de floarea soarelui este bogat in vitamina E, ingredient de baza in prepararea tratamentelor naturiste pentru combaterea diferitelor afectiuni.

Co Prod Sor dispune de personal calificat, ce lucreaza cu utilaje si echipamente performante, aspecte ce asigura obtinerea unor produse de cea mai buna calitate. Compania pune la dispozitie clientilor sai si servicii de prelucrare a materiei prime, oferite la preturi avantajoase.

Lasa un comentariu
Date de contact
Str. Principala, nr. 39, Iasi, Judetul Iasi (vezi harta)
0736 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
1863 vizualizari
0.00 / 0