Clinica Physiomedica

Calea Florești 2, Cluj-Napoca 400509
Despre companie

Clinica Physiomedica este un renumit centru medical privat situat în inima Cluj-Napoca, pe Strada Florești 2B, în cartierul Mănăștur. Cu o reputație excelentă în domeniul serviciilor de sănătate, această clinică oferă o gamă largă de specialități medicale și servicii de recuperare, fizioterapie și balneologie, făcând-o o destinație de încredere pentru îngrijirea medicală în Cluj-Napoca.

Serviciile oferite la Clinica Physiomedica includ:

  1. Recuperare și Medicină Fizică: Cu un personal medical experimentat și tehnologie de vârf, clinica se concentrează pe recuperarea pacienților după leziuni, intervenții chirurgicale sau boli, folosind terapii personalizate pentru a restabili funcționalitatea și mobilitatea.

  2. Balneologie: Clinica dispune de facilități pentru tratamente balneologice care utilizează ape minerale și mofete pentru a trata diverse afecțiuni, contribuind la ameliorarea durerilor și restabilirea stării de bine a pacienților.

  3. Ortopedie și Ortopedie Pediatrică: Cu specialiști în ortopedie, clinică se ocupă de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor musculoscheletice și ortopedice, atât pentru adulți, cât și pentru copii.

  4. Cardiologie: Echipa medicală de cardiologi oferă servicii de diagnostic și tratament pentru pacienții cu afecțiuni cardiace, punând un accent deosebit pe prevenția bolilor cardiovasculare.

  5. Pediatrie: Pentru copii, Clinica Physiomedica oferă servicii pediatrice de înaltă calitate, asigurând îngrijirea medicală necesară dezvoltării sănătoase a micuților.

  6. Medicină Internă: Specialiștii în medicină internă se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor medicale generale, oferind îngrijire comprehensivă adulților.

  7. Medicină Sportivă: Clinica oferă consultanță și tratament pentru sportivi și pentru oricine dorește să-și îmbunătățească performanța sportivă sau să se recupereze după leziuni legate de sport.

  8. Oncologie Medicală: Echipa de oncologi oferă servicii de diagnostic și tratament pentru pacienții cu cancer, oferind îngrijire personalizată și susținere în lupta împotriva acestei boli.

Clinica Physiomedica se remarcă prin echipa sa de medici și personal medical dedicat, dotări moderne și abordare personalizată pentru fiecare pacient. Cu o locație convenabilă în Cluj-Napoca, această clinică se angajează să ofere servicii medicale de înaltă calitate, contribuind la sănătatea și bunăstarea comunității locale.

Lasa un comentariu
Ultimele servicii
Cardiologie prin CNAS Cardiologie prin CNAS
Servicii Medicale
Ortopedie Pediatrica Ortopedie Pediatrica
Servicii Medicale
Prof. Dr. Dan Cosma, Medic primar ortopedie pediatrica Dr. Dan Vasilescu, Medic specialist radiologie-imagistica medicala Dr. Andrei Maxim, Medic specialist ortopedie…
Medicina Sportiva - Aviz medico-sportiv Medicina Sportiva - Aviz medico-sportiv
Servicii Medicale
Dr. Cătălin Colț, Medic specialist medicină sportivă
Date de contact
Calea Florești 2, Cluj-Napoca 400509, Cluj-Napoca, Judetul Cluj
0364 *****
Statistica
0 aprecieri
412 vizualizari
0.00 / 0