Cherestea.net

Soseaua Chitilei nr. 190
Articole
Cherestea constructii si tehnologia caselor din lemn
Cherestea constructii si tehnologia caselor din lemn
Casele pe structura din lemn si-au facut intrarea pe piata din Romania acum mai bine de 10 ani, sunt o alternativa low-cost a caselor traditionale, insa acest lucru nu le face mai putin calitative, mai putin rezistente sau mai putin estetice, dimpotriva! Faptul ca la baza lor sta cherestea constructii, de regula de rasinoase, face ca aceste case sa prezinte durabilitate in timp, sa fie calduroase, confortabile, sa se ridice repede si sa nu coste mult.
  • Oana Birgaoanu
  • 03.06.2015
Imbunatatirea comfortului termic al caselor din cherestea
Imbunatatirea comfortului termic al caselor din cherestea
Intr-o lume inundata de beton, metal si sticla, naturalul incepe sa isi piarda valoarea, iar acest lucru este resimtit de tot mai multa lume care decide sa faca un pas inspre natura optand pentru a locui in case construite din cherestea si lemn.
  • Bianca Hau
  • 16.12.2015
Pregatirea stocului de cherestea rasinoase inainte de utilizare
Pregatirea stocului de cherestea rasinoase inainte de utilizare
Fie ca doriti sa va faceti ultimele retusuri la cabana dumneavoastra sau doriti sa construiti una de la 0, siteul nostru, www.cherestea.net este portalul prin intermediul caruia va puteti procura materia prima de care aveti nevoie. De asemenea, produsele noastre se adreseaza si companiilor producatoare de mobilier si nu numai, la noi veti putea gasi stocurile cele mai mari de materie prima astfel incat orice comanda poate fi onorata in cel mai scurt timp. Pentru ca printre alte tipuri, la noi veti putea gasi si cherestea rasinoase, dorim sa va oferim cateva indicii despre pregatirile necesare inainte de a folosi cheresteaua in conditiile in care aceasta a fost depozitata in prealabil. Aceste indicatii sunt aplicabile in cazul in care au fost respectate conditiile de pastrare.
  • Bianca Hau
  • 20.11.2015