Syscert

Str.Drumul Valea Cricovului, nr.18A

Certificarea sistemelor de siguranta a alimentului

Beneficii ale implementarii si certificarii sistemelor de siguranta a alimentului (HACCP si ISO 22000)

 

  • este necesar pentru asigurarea respectarii reglementarilor legale specifice: Legea 150/2004; HG 924/2004
  • asigura credibilitate produselor organizatiei pe piata;
  • este comparabil pentru garantarea Sigurantei produselor alimentare cu aplicarea unui sistem TQM (Managementul Calitatii Totale) conform seriei standardelor ISO 9000;
  • imbunatateste siguranta alimentelor;
  • este parte integranta a celorlalte sisteme de management din cadrul organizatiei.
  • conditie pentru a fi furnizor al marilor lanturi de magazine
Cere oferta
Poze & Video
Lasa un comentariu
Alte servicii
Certificare sisteme de management Certificare sisteme de management
Certificare sisteme de management
CERTIFICARI PRIN ORGANISMUL DE CERTIFICARE TÜV HESSEN, ACREDITAT DE DakkS – Organismul German de Acreditare, membru al EA-MLA la nivel european…
Certificare managementul calitatii Certificare managementul calitatii
Certificare managementul calitatii
Avantajele rezultate in urma certificarii sistemului de managament calitate conform ISO9001 - peste 1.100.000 de firme din lume sunt certificate ISO 9001…
Certificare management de mediu Certificare management de mediu
Certificare management de mediu
Beneficii ale implementarii si certificarii sistemului de management de mediu ISO 14001 respectarea cerintelor legale si altor cerinte la care organizatia…
Certificare managementul energiei Certificare managementul energiei
Certificare managementul energiei
Beneficii ale implementarii si certificarii sistemului de management al sanatatii si securitatii ocupationale BS OHSAS 18001 dezvolta si implementeaza…