Ceproinv

Str. Luceafarului, Nr. 16, Cartier Mandresti, Localitatea - FOCSANI, Cod Postal - 620043
Despre companie

Societatea Ceproinv activeaza inca din anul 1991 in domeniul prelucrarii maselor plastice, inclusiv a politetrafluoretilena (PTFE), reusind sa castige in decursul timpului aprecierea si increderea clientilor atunci cand vine vorba de solutii in acest segment de piata.

Gama de produse fabricate are aplicatii in aproape toate industriile, respectiv: petrochimie, industria navala, electronica, energetica, metalurgie siderurgie, industria alimentara, industria usoara, industria farmaceutica, in transporturi, constructii, masini-unelte etc.

Executam la comanda, avand la baza documentatia sau modelul clientilor, fiind capabili sa realizam  gama larga de piese finite si piese de schimb, atat din materiale plastice tehnice, cat si din materiale metalice (otel, fonta, bronz etc). 
Acordam o atentie sporita tuturr comenzilor, indiferent de complexitate si indiferent daca este vorba de comenzi de serie sau unicat.
Prin seriozitate, calitate si pret, compania noastra a castigat si pastrat increderea clientilor, avand acum un portofoliu bogat de beneficiari inscrisi in baza de date.

Pentru detalii suplimentare despre orice aspect de interes, nu ezitati sa ne contactati.

Lasa un comentariu
Ultimele produse
Prelucrare mase plastice Prelucrare mase plastice
Mase plastice
Ceproinv are ca obiect de activitate prelucrarea maselor plastice tehnice generale si a celor tehnice avansate. Printre acestea se regasesc: poliamida,…
Prelucrare mecanica piese Prelucrare mecanica piese
Prelucrare
Serviciile de prelucrare mecanica dau nastere la urmatoarele tipuri de piese garnituri diverse, inele si garnituri de etansare,  racloare, lagare,…
Injectie mase plastice Injectie mase plastice
Mase plastice
Prin injectie mase plastice, compania Ceproinv realizeaza: protectoare pentru filete la prajinile de foraj, capace, cutii, dopuri si cepuri, ghivece pentru…
Deformare plastica Deformare plastica
Prelucrare
Deformarea plastica la cald este un procedeu pe care il realizeaza si specialistii companiei Ceproinv. Realizam aparatori de protectie pentru vagoane…
Date de contact
Str. Luceafarului, Nr. 16, Cartier Mandresti, Localitatea - FOCSANI, Cod Postal - 620043, Focsani, Judetul Vrancea (vezi harta)
0720 *****
Ore de lucru
  • Luni - Vineri 9:00 - 18:00
  • Sâmbătă - Duminică Inchis
Statistica
0 aprecieri
10012 vizualizari
0.00 / 0